Libnet.ro
UNICEF

22:00

Corpul de control va verifica ministerul si ANAF-ul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Corpul de control va verifica ministerul si ANAF-ul

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat astazi la Tulcea, referitor la demersurile privind recuperarea banilor datorati statului de presedintele Klaus Iohannis, ca a semnat un ordin prin care corpul de control va face verificari in acest sens atat la ministerul de resort, cat si la ANAF, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor, date de ultima ora despre amnistia fiscala: Nu sterg datorii ale colegilor mei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, desprebilantul in privinta finantelor din ultimele sase luni de guvernare. Banul tarii poate fi gestionat.

Ministrul DISCOTECA s-a suparat! Teodorovici anunta ca trimite corpul de control la ANAF si la Ministerul Finantelor, institutie pe care o conduce

Ministrul Finantelor Publice, Eugen discoteca Teodorovici, trimite corpul de control la Ministerul Finantelor si ANAF, referitor la demersurile privind recuperarea banilor datorati statului de presedintele Kl.

Ancheta pentru banii lui Iohannis. Dragnea ii someaza pe ministrul Finantelor si pe seful ANAF

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat marti ca asteapta cu o foarte mare curiozitate sa vada ce va face Ministerul Finantelor in cazul recuperarii banilor incasati incorect, din chirii, de presedintele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )