Libnet.ro
UNICEF

14:15

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Daca va exista o propunere de text, fiscalizarea bacsisului in turism ar putea fi reglementata pana la finalul lunii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Daca va exista o propunere de text, fiscalizarea bacsisului in turism ar putea fi reglementata pana la finalul lunii

Fiscalizarea bacsisului in turism ar putea fi reglementata pana la finalul lunii august daca va exista o propunere de text venita din partea sectorului, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intr-o conferinta de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici Discoteca, despre introducerea impozitului pe bacsis in turism pana la finalul verii: Sprijina angajatii din sector

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat marti intr-o conferinta de presa ca pana la finalul lunii august ar putea fi reglementata impozitarea bacsisului in turism daca va exista o.

EUGEN TEODOROVICI: Planificam sa aprobam rectificarea bugetara saptamana aceasta

Rectificarea va fi pozitiva, conform ministrului Finantelor Autoritatile si-au planificat sa aprobe rectificarea de buget in aceasta saptamana, a afimat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, citat de Agerpres. Amintim ca, saptamana trecuta, Teodorovici anuntase ca Executivul urma sa aprobe rectificarea bugetara in sedinta de ieri.

Teodorovici: Mi se spunea Lordul din PNL. USR a viciat Romania, viciaza si va vicia intr-un mod ireparabil PNL are o conducere de maidan

Romania nu isi permite sa aiba habarnisti in zona de influenta, in sensul de pozitii publice si asa mai departe, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, intr-un interviu acordat DC News.

Teodorovici: Sistemul informatic al ANAF va fi la punct in 2020

In 2020 informatizarea ANAF nu va mai reprezenta un subiect de discutie in spatiul public, sustine Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice.

Impozitarea pensiilor speciale mai asteapta. Va fi, probabil, proiect de lege ce va fi trimis in Parlament

Cu impozitarea pensiilor speciale eu merg mai departe, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice MFP), intr-o conferinta de presa, precizand ca ar putea fi proiect de lege ce va fi trimis in Parlament.

EUGEN TEODOROVICI: Saptamana aceasta planificam sa aprobam rectificarea de buget

Autoritatile si-au planificat sa aprobe rectificarea de buget in aceasta saptamana, a afimat luni ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intr-un interviu pentru Radio Romania Actualitati.

Eugen Teodorovici neaga ca ar fi taiat 1 miliard de lei de la Educatie: Salariile erau supraestimate

Rectificarea bugetara nu presupune taieri de fonduri de la ministere, precum Transporturi, Sanatate sau Educatie, iar ministrii au obligatia sa cheltuie banii alocati, a afirmat, marti, ministrul Finantelor Pu.

Ce se intampla cu rectificarea bugetara. Eugen Teodorovici vine cu explicatii

Eugen Teodorovici a facut, in cursul zilei de azi, o serie de declaratii in privinta rectificarii bugetare. Acesta a sustinut faptul ca toate ministerele vor primi bani si ca schimbarea spera ca va fi una pozitiva. Eugen Teodorovici, despre rectificarea bugetara: Speram sa fie o schimbare pozitiva Eugen Teodorovici a sustinut astazi, 5 august, ca .

Teodorovici neaga ca ar fi taiat 1 miliard de lei de la Educatie: Salariile erau supraestimate. Am renuntat la programul cu rechizitele si ghiozdanele

Rectificarea bugetara nu presupune taieri de fonduri de la ministere, precum Transporturi, Sanatate sau Educatie, iar ministrii au obligatia sa cheltuie banii alocati, a afirmat, marti, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Teodorovici sustine ca majorarea accizei la tutun a fost necesara

Majorarea accizei la tutun a fost necesara pentru armonizarea unei Directive Europene, altfel Romania risca deschiderea unei proceduri de infringement, a afirmat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intr-o conferinta de presa, adaugand ca nu are darul de a pune taxe si impozite.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )