Libnet.ro
UNICEF

11:45

Florin Citu acuza PSD de producerea unor stiri false pe teme economice care il vizeaza direct

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florin Citu acuza PSD de producerea unor stiri false pe teme economice care il vizeaza direct

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a afirmat ca PSD produce stiri false pe teme economice, acestea vizandu-l direct. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Disperare, numele tau este PSD! De cateva zile tot PSD-ul produce stiri false pe teme economice la adresa mea

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca PSD produce stiri false pe teme economice, acestea vizandu-l direct. Disperare, numele tau este PSD, a scris, sambata, Citu pe Facebook.

Florin Citu ii acuza pe social-democrati ca raspandesc stiri false: Disperare, numele tau este PSD!

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, ii acuza pe social-democrati ca raspandesc stiri false pe teme economice la adresa sa. Disperare, numele tau este PSD! De cateva zile tot PSD-ul .

Florin Citu, dupa ce PSD a anuntat ca nu participa la votul pentru investirea Guvernului: Este ticalosie, marsavie ceea ce fac

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a afirmat, miercuri seara, ca PSD se joaca cu viitorul romanilor, refuzand sa participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II. Este ticalosie, marsavie ceea ce fac. Nu poti sa dai jos un guvern si apoi sa spui ca nu vii sa votezi in Parlament, a spus Citu.

Citu, dupa anuntul PSD: E o ticalosie, o marsavie ce fac. Se joaca cu viitorul romanilor

Replica dura a liberalului Florin Citu, dupa ce PSD a anuntat, prin vocea liderului sau, ca nu va participa la votul pentru investirea Guvernului Orban II. E o ticalosie, o marsavie ce fac. Nu poti sa.

Cum s-a pregatit Romania pentru coronavirus. Ministrul Florin Citu a oferit detalii importante

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, miercuri, ca un al doilea caz de infectare cu noulcoronavirusa fost confirmat la un cetatean roman, membru al echipajului pe vasul de croaziera Diamond Princess. Cum s-a pregatit Romania pentru coronavirus MAE mai precizeaza ca autoritatile locale au transmis ca toate persoanele prezente la bordul navei au fost supuse testelor .

Florin Citu a facut anuntul: Cand vor fi achizitionate materialele pentru prevenirea infectarii cu coronavirus (VIDEO)

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca in prima saptamana a lunii martie se vor incheia procedurile de achizitie a echipamentelor, materialelor,.

Florin Citu: Ceea ce este acum la CEC Bank si la EximBank sunt sinecuri

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca este inadmisibil ca presedintele CA de la CEC Bank sa aiba salariul de trei ori mai mare decat presedintele Romaniei. Ceea ce acum acum este la CEC Bank si la EximBank sunt sinecuri, a mai spus Citu.

FLORIN CITU: Procedura de achizitie a materialelor de prevenire a coronavirusului va fi finalizata in prima saptamana din martie

Ministrul interimar al Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, joi, ca, potrivit calendarului stabilit, in prima saptamana din luna martie vor fi finalizate procedurile de achizitie a echipamentelor, materialelor, substantelor de prevenire a infectarii cu coronavirus.

FLORIN CITU: Acceptam Comisie de ancheta in Parlament

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca accepta Comisie de ancheta in Parlament in care va prezenta toate documentele si notele fostului Guvern in care se spunea ca exista riscul major de a depasi deficitul de 3%.

Exces de putere. Ministrul Florin Citu s-a ratacit in propria avere

Cand nu isi face selfie, ministrul Finantelor, Florin Citu, se incurca in propriile hartii. Hartiile care ar trebui sa-i dovedeasca averea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )