Libnet.ro
UNICEF

11:45

Florin Citu, circ in Parlament pe tema cresterii pensiilor: Banii sunt in buget! PSD sa explice de ce nu a vrut sa creasca pensiile de la 1 ianuarie

Antena3 Antena3,
Florin Citu, circ in Parlament pe tema cresterii pensiilor: Banii sunt in buget! PSD sa explice de ce nu a vrut sa creasca pensiile de la 1 ianuarie

Ministrul Florin Citu a revenit in Parlament, unde au inceput audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Orban II. Controversatul ministru al Finantelor esteunul dintre ministrii cu care Ludovic Orban a revenit, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat tot pe el premier. continuă pe Antena3

Florin Citu, audiat in Parlament: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

Ministrul propus al Finantelor Publice, Florin Citu este audiat, luni, in comisii, pentru investirea.

Cresterea pensiilor, motiv de replici acide intre fostul ministru al Muncii si Florin Citu

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, si ministrul Finantelor, Florin Citu, au avut luni un schimb de replici dure pe tema cresterii pensiilor.

FLORIN CITU: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza. --- * ACTUALIZARE - Claudiu Nasui USR) catre Florin Citu: Odata ce ati devenit ministru, nu ati mai facut lucruri promise. Cel mai grav e aceasta crestere a deficitului. Stiu ca e moartea pasiunii sa vorbesti despre deficit, dar el va avea un impact major asupra Romaniei.

Majorarea pensiilor. Adrian Caciu, dupa afirmatiile lui Citu din Parlament: Chiar cred ca pot pacali lumea cu smecherii din astea de doi bani?

Economistul Adrian Caciu a comentat, pe pagina sa de Facebook, afirmatia facuta de Florin Citu, la audierile din Parlament, referitoare la faptul ca ar fi preferat sa creasca pensiile de la 1 ianuarie, insa alesii PSD au prevazut in lege ca majorarile sa fie aplicate din septembrie.

Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din comisiile reunite de finante ale Parlamentului. Florin Citu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Citu, a fost.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

Florin Citu a picat, din nou, la audierile din Parlament

Ministrul Florin Citu a primit aviz nefavorabil la audierile din comisiile reunite de specialitate. Controversatul ministru al Finantelor este unul dintre ministrii cu care Ludovic Orban a revenit in Parlament, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat tot pe el premier.

Florin Citu explica de ce a dus bugetul pe minus: imprumuturile nu sunt o surpriza

Ministrul Florin Citu a revenit in Parlament, unde au inceput audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Orban II. Controversatul ministru al Finantelor esteunul dintre ministrii cu care Ludovic Orban a revenit, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat tot pe el premier.

EUGEN TOMAC: PMP ia in calcul sa propuna un referendum pe tema eliminarii pensiilor speciale

Partidul Miscarea Populara PMP) ia in calcul sa propuna un referendum pe tema desfiintarii pensiilor speciale, pentru a elimina improvizatiile legislative legate de aceasta tema, a declarat sambata presedintele formatiunii, Eugen Tomac.

FLORIN CITU: Planul nostru de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta au inceput sa aiba efecte pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca planul Guvernului de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta dau primele rezultate, intrucat scad dobanzile si creste increderea investitorilor. Agentia de rating Moody and s spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara, a transmis Florin Citu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )