Libnet.ro
UNICEF

15:30

Florin Citu: Dobanzile scad pentru ca investorii au incredere ca acest guvern PNL face ce este nevoie si ce trebuie pentru a reduce deficitul bugetar

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Dobanzile scad pentru ca investorii au incredere ca acest guvern PNL face ce este nevoie si ce trebuie pentru a reduce deficitul bugetar

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a scris pe pagina sa de Facebook ca dobanzile scad datorita faptului ca investitorii au incredere in Guvernul PNL. continuă pe Antena3

Florin Citu, vesti bune pentru romani: Rate mai mici. Dobanzile continuasa scada. increderea investitorilor in guvernarea PNL creste zilnic

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a venit cu o veste buna pentru romani. Potrivit acestuia, dobanzile continua sa scada, iar increderea investitorilor continua sa creasca in guvernarea PNL.

FLORIN CITU: Guvernul face ce este nevoie pentru a reduce deficitul bugetar

Investitorii au incredere ca Guvernu PNL face ce este nevoie si ce trebuie pentru a reduce deficitul bugetar, doar asa putem sa reducem inflatia si dobanzile, a afirmat ministrul Finantelor, Florin Citu, duminica, intr-o postare pe Facebook.

Eugen Teodorovici il ataca Florin Citu pe tema rachetelor Patriot: Cat este de bine-intentionat in privinta finantelor Romaniei?

Eugen Teodorovici lanseaza un nou atac la adresa ministrului desemnat pentru Finante, Florin Citu, dupa ce a angajat Romaniasa plateascain avans, in acest an, sistemul de rachete Patriot achiztionat pentru circa 3,9 miliarde de dolari din SUA.

Eugen Teodorovici il ataca Florin Citu pe tema rachetelor Patriot: Cat este de bine-intentionat in privinta finantelor Romaniei?

Eugen Teodorovici lanseaza un nou atac la adresa ministrului desemnat pentru Finante, Florin Citu, dupa ce a angajat Romaniasa plateascain avans, in acest an, sistemul de rachete Patriot achizitionat pentru circa 3,9 miliarde de dolari din SUA.

DANIEL DAIANU: Anul 2020 este un moment cheie, ii doresc ministrului Florin Citu sa poata sa adopte masura corecta

Anul 2020 este un moment cheie, a declarat joi, presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, cu referire la majorarea punctului de pensie prevazuta pentru acest an, el precizand, in context, ca ii doreste ministrului Finantelor, Florin Citu, sa poata sa adopte masura corecta.

Cum s-a pregatit Romania pentru coronavirus. Ministrul Florin Citu a oferit detalii importante

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, miercuri, ca un al doilea caz de infectare cu noulcoronavirusa fost confirmat la un cetatean roman, membru al echipajului pe vasul de croaziera Diamond Princess. Cum s-a pregatit Romania pentru coronavirus MAE mai precizeaza ca autoritatile locale au transmis ca toate persoanele prezente la bordul navei au fost supuse testelor .

Florin Citu a facut anuntul: Cand vor fi achizitionate materialele pentru prevenirea infectarii cu coronavirus (VIDEO)

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca in prima saptamana a lunii martie se vor incheia procedurile de achizitie a echipamentelor, materialelor,.

FLORIN CITU: Procedura de achizitie a materialelor de prevenire a coronavirusului va fi finalizata in prima saptamana din martie

Ministrul interimar al Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, joi, ca, potrivit calendarului stabilit, in prima saptamana din luna martie vor fi finalizate procedurile de achizitie a echipamentelor, materialelor, substantelor de prevenire a infectarii cu coronavirus.

FLORIN CITU: Acceptam Comisie de ancheta in Parlament

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca accepta Comisie de ancheta in Parlament in care va prezenta toate documentele si notele fostului Guvern in care se spunea ca exista riscul major de a depasi deficitul de 3%.

Florin Citu ii acuza pe social-democrati ca raspandesc stiri false: Disperare, numele tau este PSD!

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, ii acuza pe social-democrati ca raspandesc stiri false pe teme economice la adresa sa. Disperare, numele tau este PSD! De cateva zile tot PSD-ul .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )