Libnet.ro
UNICEF

08:30

Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din comisiile reunite de finante ale Parlamentului. Florin Citu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Citu, a fost. continuă pe B1

Citu a primit aviz de respingere in Parlament. Schimb dur de replici intre Teodorovici si Citu la finalul audierilor

Florin Citu, propus ministru de Finante in guvernul Orban 2, a primit aviz de respingere in comisiile reunite de finante ale Parlamentului, cu 18 voturi pentru si 18 impotriva, pentru obtinerea unui aviz pozitiv fiind nevoie de o majoritate.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

Florin Citu a picat, din nou, la audierile din Parlament

Ministrul Florin Citu a primit aviz nefavorabil la audierile din comisiile reunite de specialitate. Controversatul ministru al Finantelor este unul dintre ministrii cu care Ludovic Orban a revenit in Parlament, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat tot pe el premier.

FLORIN CITU: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza. --- * ACTUALIZARE - Claudiu Nasui USR) catre Florin Citu: Odata ce ati devenit ministru, nu ati mai facut lucruri promise. Cel mai grav e aceasta crestere a deficitului. Stiu ca e moartea pasiunii sa vorbesti despre deficit, dar el va avea un impact major asupra Romaniei.

Florin Citu, aviz negativ in Comisiile Parlamentare

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza.

Marcel Vela, avizat negativ la audierea din Parlament: Doresc sa reformez ministerul (VIDEO)

Marcel Vela, propus pentru functia de ministru de Interne - pe care a ocupat-o si inainte de motiunea de cenzura, a primit aviz de respingere din partea comisiilor parlamentare reunite de aparare. La capatul unei.

FLORIN CITU: Planul nostru de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta au inceput sa aiba efecte pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca planul Guvernului de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta dau primele rezultate, intrucat scad dobanzile si creste increderea investitorilor. Agentia de rating Moody and s spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara, a transmis Florin Citu.

MINISTRUL FINANTELOR FLORIN CITU: Fara niciun dubiu, trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca cele trei luni de guvernare PNL au avut efecte pozitive in economie, iar aceste lucruri au fost facute in conditiile in care in Parlamentul Romaniei inca domina socialistii care in continuare vor suprataxare, nationalizari si capusarea bugetului public. Vom face mai mult pentru romani. Pentru toti romanii. intai curatam, impreuna, Parlamentul de PSD. Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii, spune el.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR: Trebuie sa rezolvam problema deficitelor, daca vrem dobanzi mai mici

Vom reveni la un deficit bugetar mai mic de 3% din PIB in 2022 Romania trebuie sa rezolve problema deficitelor ca sa aiba dobanzi mai mici, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu, care preconizeaza ca tara noastra va avea un deficit bugetar de 3,6% din Produsul Intern Brut PIB) anul acesta.

MINISTRUL FINANTELOR, FLORIN CITU: CE Oltenia se va inchide, daca nu se restructureaza

Complexul Energetic Oltenia CEO) se va inchide daca nu urmeaza planul de restructurare la care s-a angajat in schimbul ajutorului de salvare din partea statului, a declarat ieri minis and 172;trul Finantelor, Florin Citu, adaugand ca ministerul pe care il conduce a trimis inspectia financiara in control ca sa vada ce s-a intamplat cu fondurile acestei societati. Conducerea societatii a fost schimbata, iar Ministerul Finantelor Publice a trimis deja acolo inspectia economico-financiara sa vedem ce s-a intamplat, cum au disparut fondurile, a mai spus ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )