Libnet.ro
UNICEF

16:16

Guvernul a adoptat OUG pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Ministrul Discoteca Teodorovici: Vor fi mai multe astfel de fonduri in Romania. Ce companii sunt pe lista

B1 B1,
Guvernul a adoptat OUG pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Ministrul Discoteca Teodorovici: Vor fi mai multe astfel de fonduri in Romania. Ce companii sunt pe lista

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca Executivul a adoptat Ordonanta de Urgenta OUG) privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii, puternic sustinut de liderul PSD, Liviu. continuă pe B1

Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii

Guvern a adoptat, joi, ordonanta de urgenta privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Acesta a precizat ca va exista un capital de 9 miliarde de lei.

Guvernul a adoptat Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran

Guvernul a adoptat, astazi, Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), care ar urma sa aiba o capitalizare de circa 9 miliarde de lei. Ulterior, vor fi stabilitate si companiile care intra in Fond, a anuntat, joi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Dancila anunta OUG pentru infiintarea fondurilor suverane de dezvoltare si investitii, proiect sustinut puternic de Liviu Dragnea(VIDEO)

Guvernul va adopta ordonanta de urgenta infiintarea fondurilor suverane de dezvoltare si investitii, puternic sustinut de liderul PSD Liviu Dragnea si criticat vehement de opozitie. Discutam in.

Fondul Suveran va fi adoptat prin ordonanta de urgenta. Eugen Teodorovici: Avem toate avizele necesare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat marti ca au fost obtinute toate avizele necesare pentru infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), iar proiectul de ordonanta de.

Teodorovici: Avem toate avizele pentru Fondul Suveran. Intra saptamna aceasta n sedinta de Guvern

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti, la Parlament, ca proiectul de ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) a primit toate avizele si va intra pe ordinea de zi a sedintei de saptamana aceasta a Executivului.

Guvernul va stabili ce companii vor face parte din Fondul Suveran de Investitii

Guvernul a aprobat in sedinta de joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind cadrul general de infiintare a fondurilor suverane, urmand ca Executivul sa stabileasca si companiile care vor face parte din el.

Guvernul a aprobat cadrul general pentru nfiintarea de fonduri suverane/ Urmeaza sa fie stabilite companiile care vor face parte dintr-un fond suveran de investitii

Guvernul a aprobat in sedinta de joi, dupa negocieri aprinse intre PSD si ALDE, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind cadrul general de infiintare a fondurilor suverane. Acesta este un prim pas pentru infiintarea unui fond suveran de investitii si dezvoltare. Pasul urmator si cel mai dificil este aprobarea unui proiect de Hotarare de Guvern care sa prevada infiintarea fodului si companiile care vor face parte din el. in privinta hotararii de guvern, vor fi alte negocieri intre cele doua partide aflate la guvernare, aceasta in conditiile in care acum ALDE, prin Ministerul Energiei, controleaza mare parte din managementul societatilor energetice de stat. ALDE nu vrea sa piarda acest control. Pe de alta parte, si PSD, prin Ministerul Finantelor vrea sa ajunga la butoanele acestor companii.

Orban: OUG pentru fondul suveran este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pna acum; vor sa praduiasca banii n proiecte inutile

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum, potrivit Mediafax.

Dancila i raspunde lui Iohannis: Guvernul e pregatit pentru a prelua Presedintia Consiliului UE. i cer presedintelui sa se abtina de la declaratii care fac rau Romniei

Premierul Viorica Dancila a sustinut marti ca Guvernul este pregatit pentru a prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene si i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa se abtina de la declaratii care fac rau Romaniei. il rog pe domnul presedinte sa nu mai iasa cu astfel de declaratii, pentru ca trebuie sa existe un consens, iar eu tin la acest consens, a declarat Dancila.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2834 seconds )