Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii BOMBA in dosarul lui Tariceanu: CINE E DENUNTATORUL (surse)

B1 B1,
Informatii BOMBA in dosarul lui Tariceanu: CINE E DENUNTATORUL (surse)

Noi detalii bomba in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu. Potrivit unor surse Realitatea TV din justitie, denuntatorul sefului Senatului ar fi fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, in perioada. continuă pe B1

Noi informatii-bomba despre dosarul lui Tariceanu

DNA cere Parlamentului avizarea urmaririi penale a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Calin Popescu Tariceanu este acuzat de luare de mita. Stire in curs de.

Dan Andronic, la DNA in dosarul lui Tariceanu

Consultantul politic Dan Andronic a ajuns in urma cu putin timp la sediul DNA. Potrivit unor surse, acesta va fi audiat in dosarul in care Calin Popescu Tariceanu este acuzat ca ar fi primit foloase necuvenite i.

DNA despre dosarul lui Tariceanu: este acuzat de o mita de 800.000 de dolari. Ancheta deschisa la solicitarea procurorilor austrieci

DNA a dat detalii intr-un comunicat despre dosarul de coruptie care il vizeaza pe Calin Popescu Tariceanu. DNA arata ca dosarul a fost deschis la solicitarea autoritatilor judiciare austriece si vizeaza obtinerea de catre seful Senatului a 800. 000 de.

DNA despre dosarul lui Tariceanu: este acuzat de o mita de 800.000 de dolari/ Firma ce a platit mita ar fi Fujitsu Siemens Austria

DNA a dat detalii intr-un comunicat despre dosarul de coruptie care il vizeaza pe Calin Popescu Tariceanu. DNA arata ca dosarul a fost deschis la solicitarea autoritatilor judiciare austriece si vizeaza obtinerea de catre seful Senatului a 800. 000 de.

Dragnea, despre dosarul lui Tariceanu: Coincidente stranii / Nu stiu continutul, nu pot comenta, dar am rezerve

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca i se pare o coincidenta stranie ca solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu a fost trimisa inainte ca acesta sa plece la Congresul ALDE si in contextul in care PNL anunta o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Dragnea a spus ca, nestiind continutul dosarului, nu poate comenta, dar are rezerve.

Dragnea, despre dosarul lui Tariceanu: Coincidente stranii, dar nu stiu continutul, nu pot face comentarii / Nu l-am sunat, ca nu am vrut sa-l deranjez

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca i se pare o coincidenta stranie ca solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu a fost trimisa inainte ca acesta sa plece la Congresul ALDE si in contextul in care PNL anunta o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Dragnea a spus ca, nestiind continutul dosarului, nu poate comenta, dar are rezerve, si a sustinut ca si el si ministrul Justitiei au aflat din presa despre solicitarea DNA vizandu-l pe Tariceanu.

Manda spune ca el a primit, la Senat, dosarul lui Tariceanu, dar nu l-a anuntat: Nu l-am informat ca nu l-am informat. E un subiect delicat si am preferat sa nu am dialog

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda spune ca solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva lui Tariceanu a ajuns la el miercuri la ora 15. 10, fiind vorba despre un referat si despre 73 de volume cu documente a cate 150-300 de pagini. Manda spune ca nu l-a anuntat pe Tariceanu despre primirea adresei DNA: Nu l-am informat pentru ca nu l-am informat. Nu stiu daca eu ar fi trebuit sa il anunt . ) Noi avem dialog, dar acesta e un subiect delicat si am preferat sa nu am dialog.

Dan Andronic, audiat la DNA: Nu am nicio legatura cu dosarul lui Tariceanu

UPDATE:La iesirea de la DNA, jurnalistul de declarat ca nu are nicio legatura cu dosarul lui Calin Popescu Tariceanu. Andronic a precizat ca a fost citat in calitate de martor intr-un alt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2293 seconds )