Libnet.ro
UNICEF

19:15

Iohannis ataca din nou guvernul: Toata lumea e impotriva modificarilor fiscale. Asta ar trebui sa le dea de gandit (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis ataca din nou guvernul: Toata lumea e impotriva modificarilor fiscale. Asta ar trebui sa le dea de gandit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni, un nou val de critici la adresa guvernului, in contextul in care ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat ca ordonanta de urgenta privind modificarea. continuă pe B1

Ti se face PIELEA DE GAINA: Ce vrea sa faca LORELAI MOSNEGUTU la 18 ani! Toata lumea a izbucnit in LACRIMI... (FOTO)

Lorelai Mosnegutu, fetita de 14 ani, care a castigat un concurs tv de talente, dupa ce a impresionat pe toata lumea cu puterea de care da dovada in a-si infrunta destinul, are planuri mari. Lorelai nu are maini, dar asta.

Oana Roman, din nou pe patul de spital. Ce a patit vedeta i-a ingrijorat pe internauti (FOTO)

Oana Roman nu trece prin cele mai bune zile fiindca a ajuns din nou in spital. Aceasta a anuntat in urma cu putin timp pe pagina sa de Facebook ce a patit. Azi am cazut stupid. Ceasul.

Brasov: Ursul a intrat din nou in cabana Postavarul

Ursul care a incercat sa intre sambata noaptea in cabana Postavarul, deteriorand usa de la intrare, a revenit din nou luni seara, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean IJJ) Brasov, Ciprian Aldea, citat de Agerpres.

Gata! Justin Bieber si Selena Gomez, oficial din nou impreuna?

Dupa ce au fost zariti luand micul dejun impreuna, surse apropiate celor doi sustin ca Justin Bieber si Selena Gomez formeaza din nou un cuplu. Iata ce se aude.

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, estimarile privind cresterea economica in 2017

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, estimarile privind cresterea economica a Romaniei in 2017, la 6,1%, de la 5,6% cat preconizase anterior.

Guvernul amana din nou revolutia fiscala. Sedinta de guvern va avea loc miercuri

Zi cruciala pentru milioane de romani. Guvernul Tudose au urma sa decida luni ce se intampla cu salariile si pensiile, insa potrivit unor surse, premierul in calcul amanarea.

Ziua in care Guvernul decide salariile romanilor. Surse: Tudose ia in calcul, din nou, amanarea sedintei

Zi cruciala pentru milioane de romani. Guvernul Tudose au urma sa decida luni ce se intampla cu salariile si pensiile, insa potrivit unor surse, premierul in calcul amanarea.

Protestele continua la Sibiu. Zeci de manifestanti, din nou in strada pentru a scanda impotriva Guvernului

Protestele romanilor au continuat luni seara in Sibiu. Peste 50 de persoane au iesit in strada, timp de doua ore, pentru a-si exprima nemultumirile fata de modificiarile legilor Justitiei,.

Sedinta de guvern pentru adoptarea noilor modificari fiscale, amanata din nou

ACTUALIZARE 12:26 Premierul Mihai Tudose a anuntat ca sedinta de guvern asteptata pentru astazi va avea loc miercuri. intrebat cand va avea loc sedinta Executivului, Mihai Tudose a raspuns: Miercuri, ca de obicei. *ACTUALIZARE 12:17 Basescu, mesaj pentru premierul Tudose: Trebuie sa opriti azi modificarea Codului fiscal, altfel va asumati impingerea tarii intr-un dezastru Liderul PMP, Traian Basescu, i-a cerut astazi premierului Mihai Tudose sa opreasca modificarea Codului fiscal, el aratand ca, in caz contrar, prim-ministrul isi va asuma impingerea tarii si a populatiei intr-un dezastru. *ACTUALIZARE 09:30 Surse: Guvernul ia in calcul o noua amanare a masurilor fiscale --------- Executivul se reuneste astazi in sedinta extraordinara pentru a dezbate adoptarea noilor masuri fiscale, propuse de ministrul Finantelor, Ionut Misa.

Kovesi, din nou in vizorul Comisiei de ancheta

Comisia parlamentara de ancheta a evenimentelor din noaptea alegerilor prezidentiale din 2009 se reuneste luni, de la ora 13:30, in prima sedinta de la publicarea motivarii deciziei Curtii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )