Libnet.ro
UNICEF

10:30

LIVIU DRAGNEA, lovit de unde nu se astepta! Planul incendiar pregatit de seful PSD a fost DEZVALUIT: Nu vrea sa fie partas

B1 B1,
LIVIU DRAGNEA, lovit de unde nu se astepta! Planul incendiar pregatit de seful PSD a fost DEZVALUIT: Nu vrea sa fie partas

Economistul Lucian Isar reactioneaza dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca Guvernul pregateste o amnistie fiscala. Amnistia fiscala anuntata si negociata: avantajele pentru. continuă pe B1

Cum vrea Liviu Dragnea sa modifice Legea Offshore, abia adoptata de Parlament si despre care spunea ca aduce numeroase beneficii: Deduceri de investitii si posibile nghetari de taxe

Seful PSD Liviu Dragnea a vorbit in ultimele zile de doua ori despre necesitatea modificarii prin Ordonanta a Legii Offshore, pe care chiar el si-a asumat-o in urma cu doua saptamani, cand a fost aprobata de Parlament si trimisa la presedintie pentru promulgare. Potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro, ordonanta ar urma sa contina modificari esentiale ale Legii, in favoarea operatorilor din Marea Neagra. Vor fi prevazute deduceri pentru investitiile pe care le fac operatorii, dar si posibile inghetari de taxe pe perioada acordurilor petroliere. Mai simplu spus, in urma cu doua saptamani, Liviu Dragnea si-a asumat aprobarea pe repede inainte a unei variante de lege care nemultumea companiile. Acum, isi asuma modificarea legii prin ordonanta, dar in favoarea companiilor. De ce aceste schimbari bruste de atitudine?.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL dupa promulgarea Legii Pensiilor. Cine beneficiaza de majorari si ce mesaj le transmite liderul PSD pensionarilor

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a anuntat, joi seara, ca peste 100. 000 de romani vor beneficia de majorarea pensiei, dupa ce noua lege a fost promulgata de seful statului. Oamenii.

Liviu Dragnea: imi cer scuze pentru afirmatiile ministrului Daea despre Auschwitz

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza ferm dupa afirmatiile facute de ministru Agriculturii, Petru Daea, pe tema Auschwitz-ului porcilor. Declaratia ministrului Daea reprezinta o gafa! Regret ca.

OFICIAL! Semnatura lui Liviu Dragnea apare pe protocolul incheiat in 2014 intre SRI si Ministerul Dezvoltrii (FOTO)

Liviu Dragnea a semnat in 2014, in calitate de Ministru al Dezvoltarii, un protocol secret de colaborare cu Serviciul Roman de Informatii. A spus-o chiar Ministerul Dezvoltarii, condus de Paul Stanescu, unul.

Liviu Dragnea il cearta pe Petre Daea dupa ce a comparat incinerarea porcilor cu Auschwitz: Sa fie mai atent asupra modului in care se exprima!

Presedintele PSD Liviu Dragnea il taxeaza pe ministrul Agriculturii Petre Daea pentru comparatia facuta intre incinerarea porcilor bolnavi de pesta porcina africana si uciderea evreilor in lagarul de la.

Ludovic Orban, atac dur la Liviu Dragnea: Sa o tina acasa pe Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere liderului social-democrat, Liviu Dragnea, sa o tina acasa pe premierul Viorica Dancila dupa gafa monumentala comisa in Muntenegru, cand a confundat capitala.

Liviu Dragnea, despre protestul diasporei: Sa se faca inca un miting. Poate mai facem si noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, referindu-se la mitingul romanilor din diaspora, programat pe 10 august in Piata Victoriei, ca si PSD-ul mai poate organiza un miting de acest fel, informeaza.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Este o campanie mizerabila si arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii nostri politici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca mesajele anti-PSD din ultima perioada reprezinta o campanie mizerabila care arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii politici ai social-democratilor. Acesta a mai spus ca mai multi colegi din partid au vut sa vina cu contra-replici, insa i-a sfatuit ca e mai bine sa urmareasca spectacolul.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi carora le freamata mainile sa vina cu contra-replici (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca multi colegi din partid sunt gata sa reactioneze la mesajele obscene anti-PSD care au aparut in ultima perioada. Le freamata mainile sa vina si ei cu.

Liviu Dragnea anunta referendum pentru modificarea Constitutiei in septembrie sau octombrie

Referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei poate avea loc pe 30 septembrie sau in prima duminica din octombrie, a declarat marti presedintele PSD, Liviu Dragnea. El a aratat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )