Libnet.ro
UNICEF

16:31

Liviu Dragnea si ministrul Finantelor participa la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea si ministrul Finantelor participa la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, participa miercuri la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania. Saptamana trecuta, Asociatia Municipiilor din. continuă pe Antena3

UPDATE Coalitia continua negocierile pe buget n biroul lui Dragnea de la Parlament. Primul venit la discutii, ministrul Finantelor / Surse: Guvernul ar putea suporta integral platile pentru asistenta sociala

Liderii coalitiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor continua, marti la pranz discutiile la Parlament, pe marginea bugetului pentru 2019. La sedinta vor mai participa premierul Viorica Dancila si ministrul Finantelor Eugen Teodorovici. De asemenea, Liviu Dragnea si Eugen Teodorovici urmeaza sa aiba miercuri o intalnire si cu primarii.

UPDATE Coalitia continua negocierile pe buget n biroul lui Dragnea de la Parlament. Primul venit la discutii, ministrul Finantelor / Surse: Primariile ar putea primi banii pentru asistenta sociala

Liderii coalitiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor continua, marti la pranz discutiile la Parlament, pe marginea bugetului pentru 2019. La sedinta vor mai participa premierul Viorica Dancila si ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.

UPDATE Discutii pe buget n biroul lui Liviu Dragnea. Participa Dancila, Teodorovici, Tariceanu si Chitoiu

Premierul Viorica Dancila, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu si secretarul general al ALDE Daniel Chitoiu se afla in biroul lui Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, la ora difuzarii acestei stiri.

UPDATE ntlnire Liviu Dragnea - Viorica Dancila - Eugen Teodorovici, la Parlament

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, se afla in biroul lui Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, la ora difuzarii acestei stiri.

Liviu Dragnea s-a ENERVAT pe jurnalisti: Nu mi-au placut foarte mult observatiile voastre. Vreti sa faceti breaking news! (VIDEO)

Liviu Dragnea a iesit extrem de nervos de la are a avut-o cu Asociatiei Municipilor din Romania, la care a stat fata in fata cu edilul Gabriela Firea. Dupa ce si-a iesit din minti cu un protestatar care.

PSD TELEORMAN: Liviu Dragnea, invitat la Micul Dejun de la Washington

Organizatia PSD Teleorman, din care face partea Liviu dragnea, anunta ca acesta va merge in SUA, fiind invitat la Micul Dejun cu Rugaciune, eveniment la care va participa si presedintele american Donald Trump.

Ministrul Finantelor si Guvernatorul BNR discuta luni la sedinta CNSM despre taxa pentru banci

Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala CNSM) are programata luni o sedinta extraordinara, prima din acest an. Aceasta a fost convocata de Banca Nationala a Romaniei BNR), care a propus sa se discute despre OUG nr. 114/2018, respectiv taxa pentru banci, potrivit Mediafax. Astfel, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, si Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, se vor intalni pentru prima data in acest an pentru a discuta despre taxa pe activele financiare ale bancilor care a fost introdusa de la incepul acestui an.

PE 7 FEBRUARIE: Liviu Dragnea pleaca in SUA

Presedintele PSD Liviu Dragnea va pleca in SUA, la Washington, potrivit unui anunt facut de PSD Teleorman, care precizeaza ca la evenimentul organizat pe 7 februarie va participa si Donald Trump.

PSD TELEORMAN: Liviu Dragnea, invitat la Micul Dejun de la Washington

Presedintele PSD Liviu Dragnea va pleca in SUA, la Washington, potrivit unui anunt facut de PSD Teleorman, care precizeaza ca la evenimentul organizat pe 7 februarie va participa si Donald Trump.

Ministrul ungar de Externe: Budapesta finanteaza afaceri in Romania, cu permisiunea lui Liviu Dragnea

Guvernul ungar finanteaza afaceri in Transilvania cu acordul lui Liviu Dragnea. Declaratia soc ii apartine ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto. Acesta a declarat pentru TVR, dupa.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )