Libnet.ro
UNICEF

09:15

Liviu Dragnea, sedinta de urgenta cu Eugen Teodorovici si Paul Stanescu

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, sedinta de urgenta cu Eugen Teodorovici si Paul Stanescu

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a convocat, pentru vineri, pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si pe ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, pentru o discutie despre echilibrarea bugetelor. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea i-a convocat in sedinta de urgenta pe Eugen Teodorovici si Paul Stanescu: Tensiuni intre liderul PSD si ministrul Dezvoltarii

Liviu Dragnea trece la impartirea banilor. Seful PSD i-a chemat la el pe ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, si pe cel al Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce alesii locali i-au cerut mai multi bani la.

Dragnea a facut ANUNTUL privind remanierea guvernamentala: Ce se intampla cu Olguta Vasilescu si Paul Stanescu

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit miercuri despre remanierea guvernamentala care vizeaza Cabinetul Dancila. Dragnea a fost intrebat daca sunt adevarate informatiile care.

intalnire de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea inaintea sedintei BPN in care se va decide daca social-democratii merg la consultarile de la Cotroceni (VIDEO)

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea in contextul consultarilor programate miercuri la Palatul Cotroceni. La discutii participa premierul Viorica Dancila si mai multi lideri ai.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre Gabriela Firea: incearca sa ii submineze autoritatea

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, considera ca petitia prin care se solicita initierea de alegeri in filiala PSD Bucuresti si schimbarea Gabrielei.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre Gabriela Firea: Unii incearca sa ii submineze autoritatea

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, considera ca petitia prin care se solicita initierea de alegeri in filiala PSD Bucuresti si schimbarea Gabrielei.

Marian Oprisan: Paul Stanescu nu a comunicat deloc

Ministrii care nu comunica nu au ce cauta in functii guvernamentale, iar Paul Stanescu nu a comunicat deloc, a declarat miercuri presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan.

Marian Oprisan: Paul Stanescu este un ministru care nu a comunicat deloc

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, miercuri, ca ministrii care nu comunica nu au ce cauta in functii guvernamentale, iar Paul Stanescu nu a comunicat deloc. Toti ministrii.

Ministrul Eugen Teodorovici, chemat in Parlament sa dea explicatii despre salarii

PNL il invita pe ministrul Finantelor,Eugen Teodorovici, in Comisia de buget a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la salariile din domeniul public, a anuntat luni, presedintele partidului, Ludovic.

Liviu Dragnea, despre legile Justitiei: Nu am facut presiuni asupra lui Tudorel Toader. Vom face ce spune CCR in motivare

Liviu Dragnea a vorbit, joi, despre motivarea Curtii Constitutionale cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei. intrebat daca a facut presiuni asupra luiTudorel Toder, Liviu Dragnea a spus.

Politic show: CTP: Singura sansa a lui Augustin Lazar sa scape de revocare era sa fie mort!; Liviu Dragnea: Sustinem lupta mpotriva adevaratei coruptii; Augustin Lazar, cu ochii n lacrimi: Ma simt ntr-un moment special nu numai al carierei mele, ci ntr-u

Dancila a confirmat ca vor avea loc decapitari in cabinet. Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, miercuri, la Parlament, ca ministrii. Tariceanu ia distanta de Dragnea. Pas cu pas. inca parteneri de guvernare, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea au avut mesaje.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )