Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Finantelor Publice

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Finantelor Publice

Premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, ca prin modificarile care vizeaza Codul fiscal a reusit sa enerveze mai multe sucursale ale unor banci, care le-au dat liber. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose acuza Dacia Renault - fara a o numi - ca externalizeaza profiturile

Premierul Mihai Tudose a acuzat Automobile Dacia, parte a Groupe Renault, ca externalizeaza profitul, ironizand mitingul de marti la care au participat mii de angajati ai acestei uzine pentru a protesta fata de intentia Guvernului de a transfera contributiile sociale de la angajator la angajat si pentru a cere demararea constructiei autostrazii Pitesti-Sibiu.

Premierul Mihai Tudose anunta ca miercuri va fi o sedinta de guvern: Cred ca nu va intra in sedinta trecerea contributiilor de la angajat la angajator

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni ca sedinta de guvern asteptata pentru astazi va avea loc miercuri. Intr-un scurt discurs la sedinta Asociatiei Muncipiilor, Tudose a mai spus ca pachetul de modificari la Codul Fiscal nu va fi discutat miercuri: Cred ca nu va intra in sedinta trecerea contributiilor de la angajat la angajatorVom reveni.

Surse: Premierul Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea, din nou la cutite

Sunt tensiuni mari in interiorul PSD, iar miza este uriasa. Surse politice spun ca premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au ajuns din nou la cutite. Dupa scandalul iscat de.

Surse: Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea, din nou la cutite. Premierul: Relatia cu Dragnea este foarte buna

Sunt tensiuni mari in interiorul PSD, iar miza este uriasa. Surse politice spun ca premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au ajuns din nou la cutite. Dupa scandalul iscat de.

Motivul pentru care unii oameni mai fac o gaura in cheia de la apartament

Unii oameni folosesc o metoda ingenioasa pentru una dintre cele mai banale, dar enervante, probleme. Cand pe hol este semiintuneric si vrem sa deschidem usa e dificil sa gasesti usor cheia care.

Motivul pentru care Stan a refuzat sa mearga la inmormantarea lui Bran

Un material video realizat in 1956 ii prezinta pe Stanley Laurel Stan) si pe Oliver Hardy Bran) la batranete, imaginile fiind ultimele in care apar cei doi actori de comedie. Filmul in care Stan si Bran apar.

Ce le-a promis premierul Mihai Tudose primarilor

Liviu Dragnea a ajuns in urma cu putin timp la Guvern, unde are loc o sedinta aprinsa pe tema codului Fiscal. in urma cu cateva clipe a venit acolo si liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu. Ici.

Motivul pentru care toti cei 80 de locuitori ai unui sat au devenit milionari

Toti cei 80 de locuitori ai satului spaniol Cerezales del Condado au deveni milionari in dolari. Averea lor nu este rezultatul castigului la El Gordo, loteria nationala spaniola, ci se datoreaza.

Mihai Tudose, catre ministrul finantelor: Daca bancile sunt nervoase, va felicit, sunteti pe drumul cel bun/ Ionut Misa: Am fost primul care a initiat controale in sistemul bancar

Premierul Mihai Tudose a atacat bancile la inceputul sedintei de Guvern in care se adopta modificarile la Codul Fiscal. Tudose l-a felicitat pe ministrul finantelor, Ionut Misa, ca a reusit sa enerveze bancile. Felicitari, domnule Misa! Tocmai am aflat acum ca niste sucursale ale unor banci au dat liber angajatilor ca sa participe la mitingul din fata. Daca bancile sunt nervoase, va felicit, sunteti pe drumul cel bun. Mai ramane sa plateasca si taxe, a spus Tudose, la inceputul sedintei de Guvern. Inainte de aceasta declaratie a premierului, Ionut Misa s-a laudat ca in perioada in care a lucrat la ANAF a fost primul director care a initiat controale in sistemul bancar.

Mihai Tudose:Externalizarea profitului a inflamat niste multinationale

Premierul Mihai Tudose a spus la inceputul sedintei din Guvern, ca este o inflamare excesiva a opiniei publice, el sustinand ca masurile privind externalizarea profitului au inflamat niste multinationale. Tudose a adaugat ca tocmai a aflat ca sunt niste sucursale de banci care le-au dat liber angajatilor pentru a merge la protest.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )