Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opozitia a depus motiune simpla impotriva ministrului Finantelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Opozitia a depus motiune simpla impotriva ministrului Finantelor

ACTUALIZARE 11:40 Motiunea va fi dezbatuta lunea viitoare in plenul Senatului, a anuntat Claudiu Manda. ------------- PNL, PMP si USR au depus, astazi, la Senat o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Publice, Ionut Misa, intitulata Finantista ministrului Misa - un film prost despre faliment cu acces gratuit, a anuntat presedintele de sedinta, Claudiu Manda. continuă pe Ziarul Bursa

PNL va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor

Liberalii vor depune saptamana viitoare, la Senat, o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Ionut Misa, si vor solicita Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala CCR) ordonantele pe care le va da Guvernul cu privire la masurile fiscale anuntate joi, a declarat ieri presedintele PNL, Ludovic Orban.

PNL va depune marti o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, iar saptamana viitoare impotriva ministrului Energiei

Liberalii vor depune marti la Senat o motiune simpla impotriva ministrului de Finante, Ionut Misa, iar saptamana viitoare la Camera Deputatilor impotriva ministrului Energiei, Toma Petcu, a anuntat presedintele PNL, Ludovic Orban, citat de Agerpres. S-a aprobat in Biroul Executiv depunerea maine a motiunii impotriva ministrului de Finante, Ionut Misa. Motiunea se va depune de grupul parlamentar al PNL de la Senat, a spus Orban, la Parlament.

PNL depune motiune simpla impotriva ministrului Energiei

Conducerea PNL a decis, ieri, elaborarea unei motiuni simple impotriva ministrului Energiei Toma Petcu care sa radiografieze dezastrul neimaginabil care exista in domeniul energiei, ne-a declarat, ieri, deputatul Virgil Popescu, vicepresedintele Comisiei de Industrii si Servicii din Camera Deputatilor.

Am depus o plangere impotriva lui Romica Parpalea

ACTUALIZARE 12:59 Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat astazi, la iesirea de la DIICOT, ca a depus o plangere impotriva lui Romica Parpalea, denuntatorul din dosarul Referendumul si cel care a facut la DNA plangeri penale impotriva ei si a liderului PSD, Liviu Dragnea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )