Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect: Majorarea accizelor pentru tigarete se amana pentru ianuarie 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiect: Majorarea accizelor pentru tigarete se amana pentru ianuarie 2020

Autoritatile amana pentru ianuarie 2020 majorarea accizelor la tigarete prevazuta initial pentru luna septembrie a acestui an, reiese dintr-un proiect de modificare a Codului Fiscal publicat de Ministerul Finantelor. continuă pe Ziarul Bursa

Majorarea accizelor pentru tigarete se amana pentru ianuarie 2020

Autoritatile amana pentru ianuarie 2020 majorarea accizelor la tigarete prevazuta initial pentru luna septembrie a acestui an, reiese dintr-un proiect de modificare a Codului Fiscal publicat de Ministerul Finantelor.

Gabriela Firea: Masinile poluante nu vor mai avea acces in centrul Bucurestiului de la 1 ianuarie 2020. Vinieta pentru masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat miercuri ca masinile poluante nu vor mai avea acces in centrul Bucurestiului de la 1 ianuarie 2020, potrivit unui proiect lansat in dezbatere.

ANCOM propune scaderea cu aproape 10% a tarifelor la convorbirile pe mobil, de la 1 ianuarie 2020

ANCOM a lansat in consultare un proiect de reducere cu 10% a tarifului maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile, incepand cu 1 ianuarie 2020. Masura este luata in contextul in care la data de 20.

Apelurile telefonice pe mobil s-ar putea ieftini de la 1 ianuarie 2020

ANCOM a lansat luni in consultare publica proiectul de reducere a tarifului maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile, incepand cu 1 ianuarie 2020.

Firea: Masinile poluante nu vor mai avea acces in centrul Bucurestiului, din 3 ianuarie 2020 Vinieta pentru masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa introduca o vinieta electronica de 10 leizi sau 1. 900 lei pe an pentru masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov si care doresc sa circule in oras. Masinile non -euro, Euro 1, 2, indiferent de judetul unde sunt inmatriculate, nu vor avea deloc acces in zona centrala a orasului. Pentru autovehiculele din tara precum si inmatriculate in Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, cu norma de poluare Euro 3, accesul este permis numai in urma achizitionarii unei viniete electronice de tip Oxigen-C Centru) adica 75 de leiluna si 900 lei pe an. Masurile ar urma sa fie aplicate de anul urmator. Proiectul va sta 45 de zile in dezbatere publica, apoi va fi supus aprobarii Consiliului General. Vinieta de acces in Bucuresti si taxa de acces in centru pentru masinile cu norma de poluare sub Euro 3 nu va fi impusa noaptea, in weekend si in zilele de sarbatoareSONDAJ Primarul Firea vrea sa interzica masinile poluante in centrul Bucurestiului. E ok?.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )