Libnet.ro
UNICEF

16:30

PSD, plan-surpriza pentru guvernul Orban II. intrebari-capcana pentru ministrii liberali

Antena3 Antena3,
PSD, plan-surpriza pentru guvernul Orban II. intrebari-capcana pentru ministrii liberali

Plan bomba pus astazi la cale de parlamentarii PSD pentru ministrii propusi in guvernul Orban 2. La audierile care incep azi in comisii, social democratii pregatesc intrebari-capcana pentru oamenii lui Orban. Primul pe lista este ministrul finantelor, Florin Citu, care promite dezvaluiri despre motivele pentru care social-democratii au amanat cresterea pensiilor pana la 1 septembrie. continuă pe Antena3

incep audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban II

Luni, marti si miercuri ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiati in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Roxana Minzatu (PSD): Guvernul Orban, alba-neagra fara precedent cu interesele Romaniei

Din cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate de Guvernul Orban in noaptea de 4 februarie, nu mai putin de 5 dintre ele au fost anuntate ca ar fi fost in domeniul fondurilor europene, potrivit deputatei PSD.

Gabriela Firea: Suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul din Bucuresti nu poate acoperi toate nevoile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul municipiului Bucuresti nu are cum sa acopere toate nevoile si complexitatea problemelor.

Nicolae Ciuca, propus pentru Ministerul Apararii in guvernul Orban 2, aviz favorabil in Parlament

Dupa o serie de audieri in comisiile reunite ale Parlamentului, Nicolae Ciuca, propus ca ministru al Apararii Nationale in guvernul Orban 2, a primit aviz pozitiv.

VICTOR COSTACHE: Toti colegii din Guvernul Orban II isi doresc sa continue acest mandat

Ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, care urmeaza sa fie audiat in Parlament pentru a ocupa din nou fotoliul de ministru al Sanatatii in Guvernul Orban II spune ca isi doreste avizul pozitiv la fel ca si ceilalti colegi ai sai care isi doresc sa continue acest mandat.

Victor Costache: Toti colegii din Guvernul Orban II isi doresc sa continue acest mandat

Ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, care urmeaza sa fie audiat in Parlament pentru a ocupa din nou fotoliul de ministru al Sanatatii in Guvernul Orban II spune ca isi doreste avizul pozitiv la fel ca si ceilalti colegi ai sai care isi doresc sa continue acest mandat.

Avocatul Poporului va contesta la CCR mai multe OUG adoptate de Guvernul Orban inainte de motiune

Avocatul Poporului, Renate Weber, va ataca si alte ordonante de urgenta din cele 25 pe care Guvernul Orban le adopta in seara premergatoare motiunii de cenzura. Prima dintre ele vizeaza liberalizarea.

Presedintele Iohannis: in Romania normala, toti cetatenii au sanse egale, fie ca locuiesc la sat sau la oras (VIDEO)

Guvernul Orban nu numai ca a crescut alocarile din sector in acest an, dar are ca prioritati dezvoltarea locala si sprijinirea comunitatilor locale, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul celei de-a.

Cadou de la Guvernul Orban: Actualul sef al Consiliului Concurentei ar putea ramane pe viata in aceasta functie

Guvernul Orban a modificat printr-o ordonanta de urgenta Legea concurentei in asa fel incat conducerea Consiliului Concurentei sa poata fi realeasa la nesfarsit. Interesant este ca aceasta modificare apare cu putin timp inainte de expirarea celui de-al doilea mandat al actualului presedinte al Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. Pana acum, legea prevedea ca durata mandatului este de 5 ani, putand fi reinnoit o singura data.

VIDEO Prima zi de audiere a ministrilor din Guvernul Orban 2: Trei avize negative si unul pozitiv - UPDATE

Primii patru ministri propusi in Guvernul Orban 2 au fost audiati, luni, in Parlament, dar numai unul dintre ei a primit aviz pozitiv din partea comisiilor reunite. Este vorba de Nicolae Ciuca, propus la Aparare, in timp ce Costel Alexe, Florin Citu si Marcel Vela au primit aviz negativ. Audierile in comisiile parlamentare vor continua marti si miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )