Libnet.ro
UNICEF

11:00

Teodorovici: Datele privind cresterea economica accentueaza faptul ca economia romaneasca este una performanta

B1 B1,
Teodorovici: Datele privind cresterea economica accentueaza faptul ca economia romaneasca este una performanta

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a declarat ca datele INS privind cresterea economica de 5% in trimestrul I demonstreaza ca economia romaneasca este una performanta. Cifrele depasesc chiar si. continuă pe B1

Dancila, despre cresterea economica de 5%: Cei care au spus ca Guvernul nu merge intr-o directie buna sunt contrazisi de cifre

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, dupa anuntul INS privind cresterea economica de 5% a Romaniei, in primul trimestru, ca toti cei care au spus ca Guvernul nu merge intr-o directie buna sunt contrazisi de aceste cifre.

Guvernul, luat pe sus de cresterea economica de 5%. Teodorovici: Datele depasesc chiar si estimarea Comisiei de Prognoza

Cresterea economica de 5% anuntata de Institutul National de Statistica depaseste chiar si estimarea Comisiei de Prognoza, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a tras de urechi institutiile care inainteaza prognoze pesimiste.

TEODOROVICI: Romania, la nivel de varf european pentru cresterea economica in 2019

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca tara noastra este la nivel de varf european in ceea ce priveste cresterea economica si nu stie pe ce date se bazeaza presedintele Klaus Iohannis cand spune ca tara noastra merge intr-o directie gresita din punct de vedere economic.

Liviu Dragnea, dupa publicarea raportului INS: inca o dovada ca masurile pe care PSD le-a luat sunt corecte. Ce o sa mai spuna propaganda acum?

Institutul National de Statistica a dat publicitatii datele privind cresterea economica inregistrata in primul trimestru. Potrivit raportuluiprodusul intern brut a inregistrat o crestere in primul.

LIVIU DRAGNEA: Cresterea economica este de 5%

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma ca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corecta, dovada fiind faptul ca, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, cresterea economica este de 5%.

Hilde Brandl, replica pentru PSD: Cresterea economica se datoreaza mediului de afaceri si nu incompetentilor din Guvern

Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucuresti, Hilde Brandl, a afirmat, miercuri, faptul ca se poate vorbi de o crestere economica datorita mediului de afaceri, nu datorita membrilor Guvernului, pe care ii face incompetenti.

Dragnea ii dapeste nas lui Iohannis cu cresterea economica: Cat a tunat si a fulgerat ca e o tragedie, ca sunt doar cifre pe hartie

Presedintele PSD Liviu Dragnea lanseaza un nou atac la presedintele Iohannis, in contextul in care Statistica a anuntat miercuri ca Romania a inregistrat o crestere economica de 5%, in primul trimestru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )