Libnet.ro
UNICEF

17:45

Teodorovici, despre portretul candidatului PSD la prezidentiale: mi doresc un presedinte care sa ma reprezinte n afara tarii cu demnitate

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici, despre portretul candidatului PSD la prezidentiale: mi doresc un presedinte care sa ma reprezinte n afara tarii cu demnitate

Imi doresc un presedinte care sa ma reprezinte in afara tarii cu demnitate, adevarat, sa ma mandresc cand iese pe scenele internationale in discutii, a declarat, marti, la TVR1, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intrebat cum ar trebui sa arate portretul candidatului PSD la prezidentiale. continuă pe Hotnews

Teodorovici a facut PORTRETUL candidatului PSD la prezidentiale. Dragnea NU se potriveste deloc...

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a facut, marti seara, portretul candidatului PSD la prezidentiale. Oficialul guvernamental a spus, la postul public de televiziune, ca isi doreste un.

Eugen Teodorovici, despre o candidatura la presedintie. Raspunsul naucitor dat de ministrul de Finante

Imi doresc un presedinte care sa ma reprezinte in afara tarii cu demnitate, adevarat, sa ma mandresc cand iese pe scenele internationale in discutii, a declarat, marti, la TVR1, ministrul Finantelor.

Ne asteapta FALIMENTUL? ADEVARUL despre PERFORMANTELE guvernarii PSD: Banii de investitii, ARUNCATI pe pensii speciale, salarii bugetare, ajutoare sociale si de stat. Dupa VENEZUELA, urmeaza Romania! (FOTO)

PSD ia banii alocati pentru investitii si-i transfera catre pensii speciale, salariile bugetarilor, ajutoarele sociale si ajutoarele de stat, sustine economistul Florin Citu. in acest mod, partidul condus de Li.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Este o campanie mizerabila si arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii nostri politici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca mesajele anti-PSD din ultima perioada reprezinta o campanie mizerabila care arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii politici ai social-democratilor. Acesta a mai spus ca mai multi colegi din partid au vut sa vina cu contra-replici, insa i-a sfatuit ca e mai bine sa urmareasca spectacolul.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi care vor sa vina cu contra-replici

Liderul social-democratilor a declarat marti ca sunt multi colegi in partid care vor sa reactioneze la mesajele anti-PSD aparute in ultima perioada. Presedintele PSD a tinut sa precizeze ca este o campanie mizerabila a adversarilor politici si ca nu este cazul ca social-democratii sa raspunda.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi carora le freamata mainile sa vina cu contra-replici (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca multi colegi din partid sunt gata sa reactioneze la mesajele obscene anti-PSD care au aparut in ultima perioada. Le freamata mainile sa vina si ei cu.

Lovitura DEVASTATOARE pentru LIVIU DRAGNEA! A fost DENUNTAT de cine nu se ASTEPTA! Noi acuzatii despre averea sefului PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan a redat pe retelele de socializare un mesaj primit zilele trecute din interiorul ANAF, care denunta presiunile politice exercitate de seful PSD, Liviu Dragnea, asupra institutiei. n.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )