Libnet.ro
UNICEF

15:30

Teodorovici: Salariul minim brut va fi de 2.080 de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodorovici: Salariul minim brut va fi de 2.080 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca decizia privind majorarea salariului minim va fi luata de Guvern, fara a preciza data de la care acesta va creste, dar confirmand nivelul de 2. 080 de lei si faptul ca acest salariu minim va fi diferentiat in functie de vechime si studii. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici, despre cresterea salariului minim de la 1 decembrie: Se va lua o decizie in Guvern. Salariul minim brut va fi 2.080 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca decizia privind majorarea salariului minim va fi luata de Guvern, fara a preciza data de la care acesta va creste, dar confirmand nivelul de 2. 080 de lei si faptul ca acest salariu minim va fi diferentiat in functie de vechime si studii.

Teodorovici, despre cresterea salariului minim: Salariul minim brut va fi 2.080 de lei. Se va lua o decizie in Guvern

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca decizia privind majorarea salariului minim va fi luata de Guvern, fara a preciza data de la care acesta va creste, dar confirmand nivelul de 2. 080 de lei si.

Salariul minim: Cnd creste si la ce valoare

Salariul minim brut pe economie, impus si firmelor private, ar urma sa se majoreze de la data de 1 decembrie 2018, de la 1. 900 de lei la 2. 080 de lei, au declarat, miercuri, pentru StartupCafe. ro, un lider al patronilor si unul al sindicalistilor, care au participat la negocieri, impreuna cu guvernantii.

Ministrul Finantelor, anunt important: Fiscul nu amendeaza pe nimeni care a comandat cel putin o casa de marcat pe sistemul nou

Ministrul Finantelor Publice, Eurgen Teodorovici, a afirmat, vineri, ca fiscul nu le va da amenzi firmelor care au facut comenzi pentru noile case de marcat fiscale cu memorie, obligatorii de la 1.

Germania majoreaza, din 2019, salariul minim. La ce nivel va ajunge

Cu anumite exceptii, salariul minim se aplica tuturor angajatilor, cu exceptia somerilor de lunga durata, care au gasit un nou loc de munca in ultimele sase luni. Unele sectoare ale economiei germane au insa propriul lor salariu minim, care este mai mare decat cel impus la nivel national.

Teodorovici, dator pe viata la banci. in ce a investit ministrul de Finante

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, isi va plati integral datoriile la varsta de 74 de ani, respectiv in anul 2045, adica la 38 de ani de la data cand a obtinut cele doua imprumuturi de aproape 600. 000 euro de la BCR, desi durata maxima a unui credit ipotecar este de obicei de 30 de ani.

Tariceanu, solicitare catre ministrul Finantelor: Sa ne faca o informare la zi cu privire la executia bugetara

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, miercuri, ca ii va solicita ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici,sa prezinte o informare cu privire la executia bugetara pe anul in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )