Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIORICA DANCILA: Am incredere ca institutiile de audit isi vor consolida rolul de gardian modern al finantelor publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Am incredere ca institutiile de audit isi vor consolida rolul de gardian modern al finantelor publice

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat increderea, marti, ca institutiile de audit din statele membre UE isi vor consolida rolul de gardian modern al finantelor publice, preocupat de utilizarea corecta a resurselor si implementarea eficace a proiectelor in beneficiul cetatenilor si al comunitatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis explica de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit: Nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea

Klaus Iohannis explica, marti, de ce nu a fost invitata Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu. Presedintele spune ca la evenimentul informal cu delegatiile tuturor statelor membre UE nu vor fi actiuni.

Klaus Iohannis explica de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit: Nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea. Cine doreste distractie este invitat la concert in Piata Mare

Klaus Iohannis explica, marti, de ce nu a fost invitata Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu. Presedintele spune ca la evenimentul informal cu delegatiile tuturor statelor membre UE nu vor fi actiuni.

VIORICA DANCILA: OUG privind referendumul va fi adoptata maine

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat ca ordonanta de urgenta privind referendumul va fi adoptata in sedinta de Guvern de maine, ea precizand ca forma finala a acesteia va fi rezultatul unei discutii prealabile cu secretarul general al Executivului si cu reprezentantii AEP.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Viorica Dancila s-a plans, recent, ca nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu si a aratat cu degetul spre presedintele Klaus Iohannis. Numai ca nu seful statului trebuie invinovatit pentru acest lucru. Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu a fost explicat de Traian Basescu. Potrivit [] .

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

VIORICA DANCILA: Proiectul de executie al DN 66A, scos la licitatie pana la sfarsitul lunii mai

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca proiectul de executie al DN 66A Campu lui Neag- Valea Cernei va fi scos la licitatie in cursul lunii mai, Guvernul alocand fondurile necesare realizarii acestei investitii de infrastructura rutiera.

VIDEO Viorica Dancila, intrebata la Hunedoara de ce nu demisioneaza. Raspunsul confuz al premierului / Tanar amendat pentru ca a huiduit-o pe Dancila

Premierul Viorica Dancila, aflata in vizita in orasul Hunedoara, a fost intrebata de catre o femeie de ce nu demisioneaza. Premierul i-a raspuns ca este un bun roman care tine cu Romania si a facut apel la femeie sa dea dovada de solidaritate intre femei. in timpul aceleiasi vizite, un tanar a fost legitimat si apoi amendat de Jandarmerie pentru ca a huiduit-o pe Dancila.

VIDEO. Focuri de arma in apropierea premierului Viorica Dancila. Dupa panica au urmat zambete - ce se intamplase, de fapt

Moment inedit in timpul vizitei premierului Viorica Dancila la Castelul Huniazilor. Viorica Dancila a fost intampinata la castel cu focuri de arma de catre garda castelului. Doar ca momentul i-a luat prin.

Viorica Dancila, acida la adresa lui Klaus Iohannis: Vrea sa vada la Sibiu ceea ce de fapt a investit Guvernul (VIDEO)

Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu. Premierul a precizat, marti, sarcastic, ca Guvernul a organizat mare parte din eveniment si ca este foarte bine ca seful statului vrea sa vada ce.

Viorica Dancila, despre OUG care i-ar interzice lui Klaus Iohannis implicarea in campanie: Eu nu am spus asta. Lasati-ma mai intai sa vad textul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu a spus niciodata ca presedintele Klaus Iohannis nu se poate implica in campania pentru referendumul din 26 mai. Sefa Guvernului a spus si ca nu stie ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )