Libnet.ro
UNICEF

11:45

Viorica Dancila, o noua numire controversata, dupa ce a decapitat toata conducerea Fiscului. Teleormania pune stapanire pe Romania

B1 B1,
Viorica Dancila, o noua numire controversata, dupa ce a decapitat toata conducerea Fiscului. Teleormania pune stapanire pe Romania

Premierul Viorica Dancila face o noua numire controversata, dupa ce a demis toata conducerea ANAF. Ea l-a numit vineri in functia de vicepresedinte al Fiscului pe seful Administratiei Judetene a Finantelor. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila, o noua numire la ANAF

Dupa ce saptamana trecuta, premierul a eliberat din functii trei vicepresedinti ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala Nicolae Pietrareanu, Daniel Florin Anghel si Daniel Mihai Tudor si trei.

O noua numire in Guvernul Dancila

Gabriela Mihaela Voicila a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Decizia a fost.

Viorica Dancila a decis constituirea Comitetului director pentru e-guvernare; organismul va fi condus de secretarul general al Guvernului

Premierul Viorica Dancila a decis, luni, constituirea Comitetului director pentru e-guvernare, care se va ocupa, in principal, de coordonarea integrata a interventiilor de e-guvernare, definirea planului de digitalizare si prioritizarea interventiilor de e-guvernare. Organismul se va reuni lunar si va fi condus de catre secretarul general al Guvernului, in calitate de presedinte.

Viorica Dancila introduce E-GUVERNAREA: Romania DIGITALA va fi condusa de secretarul general al Guvernului!

Premiera la guvern! Viorica Dancila a decis, luni, constituirea Comitetului director pentru e-guvernare, care se va ocupa, in principal, de coordonarea integrata a interventiilor de e-guvernare, definirea planului.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Mexicului la Bucuresti

Premierul Viorica Dancila l-a primit, astazi, pe ambasadorul Statelor Unite Mexicane la Bucuresti, Jose Guillermo Ordorica Robles, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu, chemate de Iohannis la Cotroceni pentru a da explicatii despre revolutiafiscala

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au fost convocate marti, la Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Tema discutiei: revolutia fiscala a PSD, care a dus la diminuarea unor salarii din sistemul bugetar si a pensiilor private. intalnirea va avea loc la ora 12.

Presedintele Iohannis se va intalni maine cu Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se arata intr-un anunt de presa facut public de Adminsitratia Prezidentiala.

Cristian Preda: Viorica Dancila a anuntat ca demisioneaza. Pacaleala de 1 aprilie

Eurodeputatul PPE Cristian Preda a declarat duminica dimineata ca Viorica Dancila va demisiona din f.

Cristian Preda: Viorica Dancila a anuntat ca demisioneaza. Pacalelala de 1 aprilie

Eurodeputatul PPE Cristian Preda a declarat duminica dimineata ca Viorica Dancila va demisiona din f.

Premierul Viorica Dancila a participat la reuniunea ambasadorilor tarilor membre UE acreditati la Bucuresti

Premierul Viorica Dancila a participat, ieri, la reuniunea sefilor de misiuni diplomatice din statele membre ale Uniunii Europene HOMS) acreditati la Bucuresti, context in care a exprimat increderea ca rezultatele anului 2018 vor fi similare cu cele obtinute in anul 2017, ca urmare a actiunii guvernamentale de gestionare eficienta si de modernizare a economiei, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )