Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cristian Popescu - Piedone, condamnat la un an inchisoare cu suspendare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Popescu - Piedone, condamnat la un an inchisoare cu suspendare

Fostul primar Cristian Popescu - Piedone a fost condamnat astazi la un an inchisoare cu suspendare, de catre Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4, pentru savarsirea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Popescu - Piedone, condamnat la un an nchisoare cu suspendare

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 l-au condamnat pe fostul primar Cristian Popescu - Piedone la un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, insa instanta a amanat executarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani, anunta Agerpres.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Fostul primar Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata pentru trei infractiuni de conflict de interese,.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone - condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 l-au condamnat pe fostul primar Cristian Popescu - Piedone la un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane.

Cristian Popescu Piedone, CONDAMNAT! Ce pedeapsa a primit fostul primar

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat, marti,la un an de inchisoare cu suspendare, informeaza Romania TV. Este vorba despre o condamnare intr-un dosar.

Cristian Popescu - Piedone, condamnat la un an inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de folosire a functiei pentru favorizarea unor persoane

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 l-au condamnat pe fostul primar Cristian Popescu - Piedone la un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de folosire a functiei pentru favorizarea unor persoane, insa instanta a amanat executarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Cristian Popescu - Piedone, condamnat la un an inchisoare cu suspendare

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 l-au condamnat pe fostul primar Cristian Popescu - Piedone la un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, insa instanta a amanat executarea pedepsei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )