Libnet.ro
UNICEF

11:45

Legea care desfiinteaza notiunea de conflict de interese pentru functionarii publici, promulgata de Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea care desfiinteaza notiunea de conflict de interese pentru functionarii publici, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat ieri Legea prin care este desfiintata notiunea de conflict de interese pentru functionarii publici si este inlocuita cu sintagma folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca actul este constitutional. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a promulgat legea care desfiinteaza notiunea de conflict de interese, fara sa ceara Parlamentului reexaminarea acesteia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de promulgare a legii care desfiinteaza notiunea de conflict de interese in Codul Penal, aceasta fiind inlocuita cu sintagma folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane. Seful statului nu a trimis Parlamentului legea pentru a fi reexaminata, desi avea acest instrument la dispozitie.

Klaus Iohannis a promulgat legea care desfiinteaza notiunea de conflict de interese, dupa ce aceasta a fost declarata constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de promulgare a legii care desfiinteaza notiunea de conflict de interese in Codul Penal, aceasta fiind inlocuita cu sintagma folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane. Legea a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre USR, PMP si PNL, dar CCR a decis pe 14 iunie sa respinga sesizarea.

Legea care desfiinteaza notiunea de conflict de interese pentru functionarii publici, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi Legea prin care este desfiintata notiunea de conflict de interese pentru functionarii publici si este inlocuita cu sintagma folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca actul este constitutional.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea care desfiinteaza notiunea de conflict de interese pentru functionarii publici

Legea prin care sintagma conflict de interese este inlocuita, in Codul Penal, cu folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane a fost promulgata, vineri, de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a promulgat legea care inlocuieste sintagma conflict de interese cu folosirea functiei pentru favorizarea unei persoane

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, care inlocuieste in cazul functionarilor publici sintagma.

Lovitura pentru Kovesi: Iohannis a promulgat legea care o obliga sa se prezinte in fata comisiei de ancheta parlamentara (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi va fi obligata sa vina la comisia de ancheta pentru alegerile din 2009. Klaus Iohannis a promulgat legea prin care sefii institutiilor publice din Romania sunt obligati sa participe la.

Klaus Iohannis promulga legea care exclude CSAT din procedura de numire a directorului Doi si-un sfert

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri Legea pentru aprobarea OUG privind infiintarea, organizarea si functionarea Directiei Generale de Protectie Interna a Ministerului Afacerilor Interne, care elimina obligativitatea ca seful DGPI sa fie cadru militar si avizul CSAT pentru numirea sa in functie.

Legea care obliga sefii institutiilor publice sa participe la audierile Comisiilor de ancheta din Parlament a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care sefii institutiilor publice din Romania sunt obligati sa participe la audierile comisiilor de ancheta din Parlament, dupa declararea actului.

Legea care obliga sefii institutiilor publice sa vina in fata comisiilor parlamentare de ancheta a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care sefii institutiilor publice din Romania sunt obligati sa participe la audierile comisiilor de ancheta din Parlament, dupa declararea actului ca fiind constitutional de catre judecatorii CCR, transmite news. ro.

Legea care exclude avizul CSAT la numirea sefului DGPI, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat ieri Legea prin care este eliminata necesitatea avizului Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) la numirea sefului DGPI, dupa ce Curtea Constitutionala CCR) a respins sesizarea PNL impotriva acestui act.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )