Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce spune Liviu Dragnea despre legea UDMR prin care limba materna ar putea deveni obligatorie in comunitatile cu 10% minoritati etnice

Adevărul Adevărul,
Ce spune Liviu Dragnea despre legea UDMR prin care limba materna ar putea deveni obligatorie in comunitatile cu 10% minoritati etnice

UDMR vrea ca statul sa asigure folosirea limbii materne in comunitatile unde exista cel putin 10% minoritari, in condotiile in care Legea actuala stipuleaza un procent de 20% Liderul PSD Liviu Dragnea se opune pragului de 10%, insa nu respinge la fel de ferm un procent de 15%. Adevarul a scris ca PSD si UDMR s-au inteles, de fapt, la 15%, insa mai asteapta sa se dilueze tensiunile sociale. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre Legea fumatului: Aceasta lege nu va fi modificata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca Legea care restrictioneaza puternic fumatul in spatiile publice nu va fi modificata.

Liviu Dragnea, despre propunerea de modificare a Legii fumatului: Nu vad de ce trebuie sa facem asta

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la Parlament, ca Legea fumatului nu trebuie schimbata.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, urmarita penal n dosarul Belina: Liviu Dragnea a capturat statul, el este cel care a fondat un stat paralel

USR sustine intr-un comunicat de presa ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si cererea de avizare a urmarii penale impotriva Rovanei Plumb, in dosarul Belina, reprezinta dovezi ca Liviu Dragnea si-a creat, in interiorul administratiei statului, o retea personala de subordonati, care sa raspunda ordinelor si intereselor lui. Totodata, USR cere demisia lui Shhaideh din Guvernul Romaniei, pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine, ca un semn de buna-credinta.

Privilegii pentru unguri sau drepturi pentru minoritati? Legea UDMR aprobata de Dragnea pentru impunerea limbii maghiare ca limba oficiala

UDMR trece pe tacute prin Parlamentul Romaniei o lege prin care va bloca absolut orice proiect de reorganizare administrativa, inclusiv crearea regiunilor, iar limba maghiara, dar si limba rromani, vor deveni limbi oficiale in Romania. Dragnea, PSD si ALDE vand tara pe mana UDMR-ului pentru a nu pierde guvernarea. Nimeni dintre parlamentari nu a citit cu atentie legea propusa de UDMR si nu a vazut capcanele ei.

UDMR solicita Romaniei sa protejeze minoritatile. Liviu Dragnea le cere sa inceteze sa mai critice pe toata lumea

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca este bine sa existe o discutie asezata daca o anumita minoritate nationala are argumente serioase ca statul roman nu a respectat, in ultima perioada, standardele europene.

Liviu Dragnea, decizie de ultima ora privind legea fumatului

Legea fumatului trebuie sa ramana nemodificata, a declarat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. El a adaugat ca acest subiect a fost discutat in sedinta de.

Principalul il reprezinta educatia copiilor. Nu manualul, nu firmele, functionarii din minister, nici macar el sau eu. Liviu Dragnea, mesaj pentru Liviu Pop

Liviu Dragnea este nemultumit de activitatea lui Liviu Pop la carma Ministerului Educatiei. Presedintele PSD are un mesaj dur pentru ministrul Educatiei si spune ca acesta trebuie sa vada interesul.

Liviu Dragnea CUTREMURA PSD: Viorel Hrebenciuc ar fi incercat un puci

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, confirma ceea ce se vorbeste pe surse de mai multa vreme. in interiorul PSD s-a incercat organizarea unui puci prin care sa fie inlaturat de la conducerea.

Liviu Dragnea il ameninta pe Coldea: Mi s-a parut ca s-a referit la mine. Deja incepe sa-mi revina memoria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat dupa interviul in care fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, i-a adus critici in interviul acordat Ziare. com. Dragnea i-a transmis lui Coldea ca incepe sa-si aduca aminte lucruri, despre care va vorbi.

Victor Ponta face dezvaluiri despre dedesubturile relatiei dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis: E coabitare totala

Fostul premier Victor Ponta a facut dezvaluiri in ceea ce priveste relatia dintre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea. Ponta a spus ca cei doi coabiteaza fara probleme si ca e pace.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )