Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUGEN TEODOROVICI: OUG 114 sustine autoritatile publice, prin Fondul de Dezvoltare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: OUG 114 sustine autoritatile publice, prin Fondul de Dezvoltare

Ordonanta de Urgenta 114/2018 sustine autoritatile publice locale prin intermediul Fondului de Dezvoltare, sectorul constructiilor si dezvoltarea patrimoniului, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor, la audierea in Parlament: OUG 114 sustine autoritatile publice locale

Ministrul Finantelor da raportul in Parlament in scandalul taxelor. Eugen Teodorovici a fost chemat de USR in plenul Camerei Deputatilor pentru a discuta despre controversata ordonanta 114. Este vorba de.

Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie

Ordonanta 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie, a declarat luni ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, in plenul Camerei Deputatilor.

Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie. Vom promova alternative, daca vor fi echitabile pentru cetateni

Ordonanta 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie, a declarat luni ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, in plenul Camerei Deputatilor. El a precizat ca, daca va fi nevoie, vor exista alternative, dar doar daca acestea sunt echitabile pentru cetateni.

Teodorovici: OUG 114 nu spune ca statul va lua vreun ban de la Pilonul II

Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a negat, marti, ca statul doreste sa ia bani din Pilonul II de pensii si foloseasca eventualii bani virati de la Pilonul II la Pilonul I de pensii pentru investitii.

UPDATE Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si ndraznet de dupa Revolutie. Sunt multi mascarici platiti din bani publici

Ora Guvernului s-a lasat cu jigniri din partea ministrului finantelor, Eugen Teodorovici, la adresa opozitiei. In plenul Camerei Deputatilor, unde a fost chemat sa dea explicatii cu privire la efectele OUG 114/2018. Astfel referindu-se la membrii opozitiei, in special la cei din USR, a folosit cuvinte ca mascarici sau a nasui, facand referire la Claudiu Nasui.

Teodorovici: OUG 114 este actul nomativ cel mai curajos si ndraznet de dupa Revolutie

Exista aceasta deschidere pentru dialog din partea tuturor ministrilor din Guvern, a declarat Eugen Teodorivici, ministrul Finantelor Publice, in plenul Camerei Deputatilor. Stire in curs de actualizare .

TEODOROVICI, CU PRIVIRE LA OUG 114: Cum putem sa luam bani de la Pilonul II?

Statul roman nu are intentia ca prin Ordonanta 114 sa ia vreun ban de la Pilonul II, ci doar a dat posibilitatea deponentilor de a-si transfera contributiile pe viitor, a declarat, astazi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la Parlament.

ANALIZA Efectele OUG 114 asupra Pilonului II de pensii: Piata fierbe, ASF tace si executa

Piata pensiilor private fierbe de 2 luni de zile de la aprobarea OUG 114, care impune administratorilor de pensii private sa aduca 800 milioane de euro la capitalul social in acest an, din care jumatate pana la data de 30 iunie. Guvernul a pus o bomba cu ceas pentru Pilonul II, prin aceste cerinte absurde, iar ceasul arata maxim 6 luni, spuneau inca din decembrie 2018 administratorii. Economistul sef al BNR, Valentin Lazea, declara acum ca administratorii se gandesc sa se retraga din Romania, in timp ce Darius Valcov si Eugen Teodorovici sustin ca fondurile de pensii nu ar fi investitori si ca au randamente sub inflatie, in defavoarea participantilor. Ce spune ASF, arbitrul pietei de capital si pensii private? No comment!.

Reactia administratorilor de pensii private la acuzatiile lui Vlcov si Teodorovici: Randamentul investitiilor a scazut n premiera la sfrsitul lui 2018, tocmai din cauza OUG 114

Castigul net obtinut de companiile care gestioneaza cele 10,2 miliarde de euro pentru cei peste 7 milioane de romani care contribuie la Pilonul II de pensii a fost de peste 1,5 miliarde de euro, la finele anului 2018, suma care este neta de toate comisioanele de administrare percepute, a precizat marti Asociatia care reprezinta cei 7 administratori de pensii private din Romania. Acuzati de Darius Valcov si de Eugen Teodorovici ca in ultimii doi ani ar fi obtinut randamente sub inflatie, administratorii spun ca 2018 a fost singurul an de la infiintarea Pilonului II cand randamentul a fost sub rata inflatiei, unul din principalele motive fiind tocmai OUG 114.

Discoteca Teodorovici tine cu dintii de OUG 114: NU am purtat o discutie cu administratorii fondurilor de pensii private

Eugen discoteca Teodorovici se declara deschis la discutiile privind OUG 114 Taxa pe lacomie). Acesta precizeaza ca si colegii din Guvern fac eforturi pentru a comunica transparent pe fiecare sector in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )