Libnet.ro
UNICEF

00:06

Liviu Dragnea, primele declaratii dupa discutiile din coalitia de guvernare

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, primele declaratii dupa discutiile din coalitia de guvernare

Liderii coalitiei de guvernare s-au reunit vineri pentru a discuta, in principal, despre rectificarea bugetara pe acest an, situatia in cazul Fondului Suveran de Investitii si despre proiectiile privind bugetul. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre contestatarii sai: Pucistii din PSD se pare ca incet, incet ajung ca ISIS (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a comparat adversariile din interiorul formatiunii cu teroristii din ISIS pentru ca revendica ori actiune mai mica sau mai mare i-ar dauna lui Liviu Dragnea. Pucistii.

Catalin Botezatu, primele declaratii dupa moartea tanarului model

Constantin Toma, tanarul din Bucov care s-a sinucis, este un fost model care a prezentat pentru cunoscutul designer Catalin Botezatu. Acesta este socat de gestul lui Costica, asa cum ii spuneau.

Un nou RAZBOI in PSD: Atac la adresa lui LIVIU DRAGNEA dupa ce a cedat NERVOS

Liviu Plesoianu, deputat PSD, a comentat reacia nervoasa a lui Liviu Dragnea cand a fost intrebat despre o lege adoptata recent, privind executarea pedepsei la domiciliu. Plesoianu a spus ca si-ar fi dorit.

Eugen Teodorovici, BAGAT in sedinta de Liviu Dragnea, la o zi dupa anuntul DUR al lui Tariceanu (VIDEO)

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a fost convocat de urgenta de Liviu Dragnea. Cei doi s-au intalnit, joi, in biroul e la Parlament al liderului PSD. Potrivit B1 TV, Teodorovici da explicatii.

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor.

Liviu Dragnea fuge de Corina Cretu: Liderul PSD si-a anulat in ultima clipa participarea la un eveniment unde era invitat si comisarul european

Liviu Dragnea continua sa se ascunda de comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu. Dupa ce, in vara, a fost acuzat de catre criticii din PSD ca a refuzat sa ii raspunda la telefon, acum.

Negocieri dure in PSD inainte de CEx. Ce face Liviu Dragnea

Negocieri de ultima ora in PSD. Liviu Dragnea nu convoaca sedinta CEX pana nu se asigura ca are votul liderilor din teritoriu. Asa ca negociaza de la om la om. Surse spun ca Dragnea vrea sa propuna.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Am discutat cu Dancila chiar duminica, de ziua mea. Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti seara, ca premierul Viorica Dancila i-a prezentat deja - chiar duminica, de ziua lui de nastere - evaluarea facuta ministrilor in vederea unei remanieri guvernamentale, urmand ca in perioada urmatoare sa stabileasca si variantele de inlocuire a acestor colegi. Potrivit lui Dragnea, remanierea este una importanta si, din ce i-a spus prim-ministrul, vor fi si dezamagiri, dar si surprize.

Avertisment pentru Liviu Dragnea: Zilele lui in functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt numarate

Zilele lui Liviu Dragnea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt numarate, iar votul la motiunea simpla pe Justitie arata acest lucru, a declarat, miercuri, liderul deputatilor PNL, Raluca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )