Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ponta: Gasca din conducerea PSD va fura mai mult decat sovieticii in anii 50. E cel mai mare jaf din istoria Romaniei... (VIDEO)

B1 B1,
Ponta: Gasca din conducerea PSD va fura mai mult decat sovieticii in anii 50. E cel mai mare jaf din istoria Romaniei... (VIDEO)

Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind crearea Fondului Suveran de Investitii. Victor Ponta considera ca acesta este cel mai mare jaf din istoria Romaniei. Din 1990 incoace, economia a mai fost. continuă pe B1

10 modalitati testate prin care sa-ti faci copilul sa citeasca mai mult

Ai copii si vrei sa citeasca mai mult? Nu esti singurul parinte in situatia asta. Ti-am pregatit 10 modalitati testate personal prin care poti sa obtii acest lucru. Sper sa te ajute si sa poti ajuta destinul copilului tau prin aceste mici trucuri.

Republica Cooperativa Guyana - un briliant cu potential urias, descoperit mai mult de China

Republica Cooperativa Guyana este un stat cu suprafata de 159. 000 kmp in Nordul Americii de Sud, cu o populatie de aproximativ 800. 000 de locuitori, care nu-ti atrage atentia la prima vedere. Asta, pana cand ai sansa sa intalnesti un ambasador care isi lauda tara si resursele ei naturale, si iti spune ca cel mai mare investitor in tara sa este China. Acest lucru nu trece neobservat si incepi sa te interesezi serios de Guyana.

S-a scumpit forta de munca n Romnia. Firmele platesc tot mai mult pentru IT-isti n 2018

Patronii din Romania sunt nevoiti sa suporte costuri tot mai mari cu angajatii. in primele 3 luni ale anului 2018 costul orar al fortei de munca in forma ajustata dupa numarul zilelor lucratoare) a crescut cu 12,72% fata de aceeasi perioada a anului 2017, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )