Libnet.ro
UNICEF

18:45

Surse. Tariceanu, inca o lovitura pentru Dragnea: se opune Fondului Suveran de Investitii

Adevărul Adevărul,
Surse. Tariceanu, inca o lovitura pentru Dragnea: se opune Fondului Suveran de Investitii

Calin Popescu Tariceanu i-a cerut ministrului Energiei, Anton Anton ALDE), sa nu semneze niciun proiect de hotarare de Guvern pe tema Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), sustin surse din coalitia de guvernare pentru Adevarul. FSDI este o masura ceruta cu insistenta de Liviu Dragnea. Relatia dintre cei doi lideri ai coalitiei de guvernare este inghetata, sustin sursele citate. continuă pe Adevărul

Surse: Tariceanu ii mai da o lovitura lui Dragnea - Se opune celui mai important proiect economic anuntat de liderul PSD

Calin Popescu Tariceanu i-a cerut ministrului Energiei, Anton Anton ALDE), sa nu semneze niciun proiect de Hotarare de Guvern pe tema Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), sustin surse din.

Scandalul mapei lui Augustin Lazar - pretextul perfect pentru Dragnea sa-l remanieze pe Tudorel Toader

Dupa esecul negocierii cu Opozitia pentru adoptarea motiunii simple impotriva lui Toader, Liviu Dragnea a gasit pretextul ideal sa-i retraga sprijinul politic fara ca partenerii de guvernare sa se mai poata opune. Surse oficiale din PSD au declarat pentru Hotnews. ro ca si in interiorul partidului se considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a facut de ras in scandalul mapei profesionale a lui Augustin Lazar si ca se va propune remanierea acestuia la viitoarea sedinta a Comitetului Executiv al PSD.

LOVITURA pentru soferi! Incredibil ce se intampla cu politele RCA! Pretul va exploda

Asigurarile auto se vor scumpi, dupa ce tariful mediu de referinta pentru politele de asigurari de raspundere civila obligatorie a crescut cu 4%, pana la 790 de lei, a anuntat ASF. Nu toti posesorii de.

LOVITURA pentru romani! PSD introduce o noua TAXA PE STALP

Turnurile de sustinere a turbinelor eoliene au fost incluse in categoria cladirilor, decizie in urma careia autoritatile locale pot impune impozite si taxe pentru astfel de constructii, potrivit unui proiect de.

LOVITURA pentru romani! Ce se intampla cu TICHETELE DE MASA! Ministrul muncii a facut anuntul

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a elaborat un proiect de ordin valoarea nominala a tichetelor de masa. Proiectul se va aplica de la 1 noiembrie. Pentru semestrul II al anului 2018, incepand cu luna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )