Libnet.ro
UNICEF

21:45

Barna, in plen: Dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari

Adevărul Adevărul,
Barna, in plen: Dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari

Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, unde este dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca, dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari, iar guvernul Dancila este unul care nu face decat sa incerce sa il scape de la puscarie. El a precizat ca formatiunea politica pe care o conduce va vota motiunea si i-a indemnat si pe ceilalti parlamentari sa nu aleaga trecutul intunecat. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, miscare de ultima ora dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

PNL va demara strangerea de semnaturi la nivelul Camerei Deputatilor pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al acestui for, a anuntat luni liderul liberal Ludovic Orban. Am hotarat sa.

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie a convocat Adunarea Generala a judecatorilor in urma acuzatiilor aparute dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Cristina Tarcea, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a decis luni sa convoace Adunarea Generala a judecatorilor ca urmare a acuzatiilor aparute in spatiul public dupa condamnarea lui Liviu Dr.

Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat chiar din interiorul formatiunii. Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa ce a fost condamnat.

Liviu Dragnea: Nu este exclusa suspendarea presedintelui

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a spus, in ceea ce priveste suspendarea presedintelui Iohannis, in cazul in care nici saptamana aceasta nu pune in aplicare decizia CCR, ca nu este.

Ciolos: Romnia lui Dragnea este o Romnie iliberala condusa n stil mafiot. Alegerile anticipate, singura solutie

Fostul premier Dacian Ciolos anunta ca va participa la protestele anuntate pentru diminica seara, comentand ca Romania lui Liviu Dragnea este o Romanie iliberala care pare a fi condusa in stil mafiot, iar declansarea alegerilor anticipate este singura modalitate de relegitimare a clasei politice.

CRISTOIU arunca BOMBA in scandalul momentului! Dezvaluiri incendiare despre planul secret al lui Liviu Dragnea! Se pregateste asaltul final asupra SRI

Jurnalistul Ion Cristoiu a analizat iesirea publica a lui Liviu Dragnea, imediat dupa condamnarea sa la inchisoare cu executare in prima instanta, in dosarul angajarilor fictive, precizand ca declaratiile co.

Hellvig i raspunde lui Dragnea. Este regretabil ca se ncearca atragerea SRI ntr-o zona a speculatiilor prin afirmatii false. Reactia sefului PSD

Directorul SRI, Eduard Hellvig, sustine ca Serviciul nu e implicat in niciun fel de jocuri de putere, de mentinere a institutiei in afara dezbaterilor politice si de determinare in efortul conjugat de a prezerva securitatea nationala. Precizarile vin in contextul in care, dupa condamnare, Liviu Dragnea a afirmat ca nu-i e frica nici de Hellvig si va ramane la conducerea PSD si a majoritatii parlamentare. UPDATE 17:00 Liviu Dragnea ii raspunde lui Hellvig: A cedat si el statului paralel.

120 de organizatii, grupuri civice si personalitati ale societatii civile cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Dupa a doua condamnare a lui Liviu Dragnea; dupa discursul urii pe care el l-a revarsat, cu toata forta partidului pe care-l conduce, asupra societatii; dupa escaladarea tensiunii sociale la un nivel pe care Romania nu l-a mai cunoscut din anii 90 incoace prezenta lui Liviu Dragnea ca inalt demnitar al statului are efecte nocive enorme asupra Romaniei, se arata in acest apel semnat de 120 de organizatii, grupuri civice si personalitati ale societatii civile.

SRI, raspuns transant la acuzatiile lui Liviu Dragnea: Condamnam grav aceste incercari de denigrare

SRI reationeaza dur dupa ce Liviu Dragnea a atacat public serviciul. La finelul saptamanii trecute, dupa sedinta CEX al PSD, Liviu Dragnea anunta ca nu va demisiona din fruntea partidului, nici de la sedia Ca.

Hellvig i raspunde lui Dragnea. Este regretabil ca se ncearca atragerea SRI ntr-o zona a speculatiilor prin afirmatii false

Directorul SRI, Eduard Hellvig, sustine ca Serviciul nu e implicat in niciun fel de jocuri de putere, de mentinere a institutiei in afara dezbaterilor politice si de determinare in efortul conjugat de a prezerva securitatea nationala. Precizarile vin in contextul in care, dupa condamnare, Liviu Dragnea a afirmat ca nu-i e frica nici de Hellvig si va ramane la conducerea PSD si a majoritatii parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )