Libnet.ro
UNICEF

13:45

Codrin Stefanescu, despre plecarile din PSD: Vom face si noi n aceste zile un transfer de alti parlamentari

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu, despre plecarile din PSD: Vom face si noi n aceste zile un transfer de alti parlamentari

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat sambata, la un post TV, referitor la demisiile din aceasta saptamana, ca formatiunea urmeaza sa faca in urmatoarele zile un transfer de alti parlamentari, precizand ca aceste plecari nu au cum sa ingenuncheze un partid care este al romanilor. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu, despreun nou CEx al PSD: Vom face un anunt extrem de important pentru milioane de romani

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste duminica in sedinta, la Palatul Parlamentului, printre temele de discutie numarandu-se prioritatile legislative din noua sesiune parlamentara, in primul rand.

Codrin Stefanescu, REPLICA DURA la plecarile din PSD: Noi deja ne pregatim sa primim in randul nostru intre 8 si 11 parlamentari din alte partide

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza dur dupa ce deputatele Corina Bogaciu si Oana Vladuca au plecat din partid pentru a se alatura formatiunii lui Victor Ponta, Pro Romania.

Stefanescu: Plecarile din PSD - asteptate

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, ca plecarile de data recenta din partid nu vor fi tema de discutie in cadrul reuniunii de duminica a Comitetului Executiv National.

Codrin Stefanescu, despre o candidatura a lui Dragnea la prezidentiale: Pe 15, 20 februarie decidem. Vedem ce analiza iese

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat, intrebat fiind daca liderul partidului, Liviu Dragnea, va face la CEx-ul PSD de duminica un anunt legat de o candidatura la prezidentiale, ca pe 15 sau 20 februarie va fi luata o decizie in urma analizei interne, scrie Mediafax.

Buzatu, despre demisiile din PSD: S-a dat ordin pe unitate

Presedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat vineri, despre demisiile din ultima perioada din PSD, ca s-a dat ordin pe unitate. Buzatu mai spune ca nu se este in regula ca dupa ce ai obtinut functii importante in partid sa-ti iei caciula si sa pleci asa pentru ca te-ai suparat tu pe presedinte.

Prima reactie din PSD dupa ce Armata a ramas fara sef.Codrin Stefanescu: Nu este singurul caz in care Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat, joi, ca decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB) de a suspenda decretul de prelungire a mandatului sefului SMAp reprezinta un lucru firesc. E un lucru.

CODRIN STEFANESCU ANUNTA: Sedinta CexN al PSD - duminica

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, duminica, in sedinta, la Palatul Parlamentului.

Prima reactie din PSD dupa scrisoarea Gabrielei Firea: Are mandat foarte greu. Ea in fata bucurestenilor trebuie sa rezolve foarte multe lucruri inca. Asta spune tot

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, sambata, referitor la scrisoarea primarului Gabriela Firea, care acuza ca prin proiectul de buget pe 2019 se taie 25% din banii Primariei Capitalei, ca ??.

DESPRE PROTESTUL DIN 10 AUGUST: Badulescu va aduce la cunostinta procurorilor noi situatii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat astazi ca luni, la Parchetul Militar, va face declaratii despre protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, unde va aduce la cunostinta procurorilor noi situatii pentru a identifica daca acea zi a fost sau nu creatia lui Liviu Dragnea.

Deputata care a DEMISIONAT din PSD, ATAC INCENDIAR la adresa lui Dragnea: A pierdut orice busola a moralitatii si realitatii inconjuratoare si functioneaza pe baza de teroare

Deputata Oana Silvia Vladuca a transmis un mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce aceasta a demisionat din PSD pentru a se alatura partidului lui Victor Ponta, Pro Romania. intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )