Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dragnea, reactie dura dupa plangerea pe numele lui Dancila: E o tentativa de lovitura de stat. E o actiune violenta si nedemocratica

Adevărul Adevărul,
Dragnea, reactie dura dupa plangerea pe numele lui Dancila: E o tentativa de lovitura de stat. E o actiune violenta si nedemocratica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca depunerea unei plangeri penale pe numele Vioricai Dancila de catre Ludovic Orban este o tentativa de lovitura si a subliniat ca formatiunea pe care o conduce nu e un partid de blegi. continuă pe Adevărul

Magda Vasiliu, reactie DURA dupa moartea lui Cristian Topescu: E o bataie de joc. Habar nu aveti!

Prezentatoarea tv Magda Vasiliu a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur, facand referire la o tanara jurnalista care a povestit cine a fost celebrul comentator sportiv Cristian Topescu. Ma uit.

Mesaj extrem de dur al lui Dragnea, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: il acuza pe Iohannis de tentativa de LOVITURA DE STAT si il ameninta pe Orban cu inchisoarea (VIDEO)

Liviu Dragneaa avut o iesire extrem de dura dupa ceLudovic Orbana depus o plangere penala impotriva sa, dar si impotriva premierului Viorca Dancila. in plangerea se aduc acuzatii de.

Ludovic Orban, plangere penala pe numele Vioricai Dancila. Premierul, acuzat de inalta tradare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel.

Surse: Ludovic Orban, plangere penala pe numele Vioricai Dancila. Premierul, acuzat de inalta tradare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare, potrivit unor surse ale ziarului Adevarul. Liderul PNL a refuzat sa comenteze, dar nu a infirmat informatia.

PNL a depus PLANGERE PENALA pentru inalta tradare si divulgare de informatii secrete pe numele Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. inceperea urmarii penale duce la SUSPENDAREA PREMIERULUI. Reactia liderului PSD

Ludovic Orban adepus o plangere penala la Parchetul Generalimpotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. in plangerea depusa la Parchetul General se aduc acuzatii de.

Ludovic Orban a depus PLANGERE PENALA pentru inalta tradare si divulgare de informatii secrete pe numele Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. inceperea urmarii penale duce la SUSPENDAREA PREMIERULUI. Reactia liderului PSD

Ludovic Orban adepus o plangere penala la Parchetul Generalimpotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. in plangerea depusa la Parchetul General se aduc acuzatii de.

Olguta Vasilescu, aluzie la Colectiv, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc, ca sa preia guvernarea?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu PSD), a vrut sa critice si ea plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea, dar nu prea i-a iesit. Ea a vrut sa-i.

Procurorul-sef al DIICOT, explicatii in premiera despre plangerea impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD,.

Strategia PSD, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila. Punctajul partidului, copy-paste in comunicatele de presa. La ce au de gand sa dea foc acum?

Ca la fiecare criza politica, social-democratii au primit pe grupul de Whatsapp punctajul, regulile si linia discursului pe care trebuie sa-l aiba. Totul dupa ce Ludovic Orban a depus plangere penala impotriva.

Moment JENANT la Parlament! Liviu Dragnea NU a lasat-o pe Viorica Dancila sa vorbeasca cu jurnalistii: Are treaba, trebuie sa plece sa pregateasca sedinta de Guvern (VIDEO)

Moment jenant, miercuri, la Parlament! Liviu Dragnea nu a lasat-o pe Viorica Dancila sa le raspunda jurnalistilor la intrebari, spunand ca premierul nu trebuie sa faca astfel de declaratii si ca trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3344 seconds )