Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un deputat PSD a trecut la partidul lui Ponta. Pro Romania are acum mai multi parlamentari decat ALDE

B1 B1,
inca un deputat PSD a trecut la partidul lui Ponta. Pro Romania are acum mai multi parlamentari decat ALDE

Inca un parlamentar a trecut de la PSD la Pro Romania. Adrian Pau, deputat de Timis, a anuntat ca merge in partidul condus de Victor Ponta. in ultimele zile, mai multi alesi au migrat de la formatiunea. continuă pe B1

nca un deputat PSD pleaca la partidul lui Ponta: Adrian Pau anunta ca se va nscrie n Pro Romnia

Deputatul de Timis Adrian Pau a anuntat, sambata, ca isi va da demisia din PSD pentru a se inscrie in Pro Romania, deoarece nu se mai regaseste in partidul condus de Liviu Dragnea.

inca un deputat PSD trece la partidul lui Ponta

Deputatul Oana Silvia Vladuca si-a anuntat vineri demisia din PSD pentru a se alatura partidului lui Victor Ponta Pro Romania, anuntand ca valorile pentru care a aderat la PSD si-au incetat valabilitatea de cand partidul a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast.

Si Corina Bogagiu, fost deputat PSD, trece la partidul lui Victor Ponta

Fostul deputatul PSD Corina Bogaciu, in varsta de 29 ani, a anuntat vineri ca s-a inscris in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, dupa ce in noiembrie anul trecut a demisionat din PSD, unde facea parte din organizatia Ilfov, condusa de Gabriela Firea la acea vreme.

inca un deputat PSD a plecat la Pro Romania: Dragnea a divizat intreaga societate, inclusiv viata interna de partid

Deputatul Georgian Pop a anuntat, joi seara, ca s-a inscris in Pro Romania, precizand ca, dupa 20 de ani, nu se mai regaseste in modul in care se face politica in PSD. De cand este presedintele PSD, Liviu Dragnea a divizat intreaga societate, inclusiv viata interna de partid, a transmis Georgian Pop.

Un fost deputat PSD se inscrie in partidul lui Victor Ponta

Continua migratiile spre partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Dupa ce in ultimele zile si-au dat demisia din PSD Oana Silvia Vladuca, Mihai Tudose si Georgian Pop si s-au inscris in Pro Romania, vineri, o .

PSD pierde parlamentari pe banda rulanta. Deputatul PSD de Timis, Adrian Pau, a trecut la partidul lui Ponta

Deputatul PSD de Timis, Adrian Pau, a demisionat din PSD si a trecut la Pro Romania. in ultimele trei zile, Mihai Tudose, Georgian Pop, Oana Silvia Vladuca si Corina Bogaciu au lasat PSD pentru partidul lui Victor Ponta. Numarul parlamentarilor Pro Romania se ridica in acest moment la 20.

inca un deputat PSD trece la Pro Romania: Politica nu se face cu pumnul!

Deputatul Georgian Pop a anuntat joi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania. Decizia pe care am luat-o astazi vine dupa o lunga perioada de reflectie si dupa consultari cu.

Deputatul Oana Vladuca paraseste PSD si pleaca in partidul lui Ponta: PSD a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast. Lista completa a parlamentarilor Pro Romania

Deputatul PSD de Dambovita Oana Vladuca a anuntat vineri, 1 februarie, ca demisioneza din PSD si se alatura partidului condus de Victor Ponta. Vladuca spune ca Pro Romania poate deveni un adevaratul partid de stanga al Romaniei pentru ca PSD a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast.

Deputatul Oana Vladuca paraseste PSD si se inscrie in partidul lui Ponta: PSD a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast

Deputatul PSD de Dambovita Oana Vladuca a anuntat vineri, 1 februarie, ca demisioneza din PSD si se alatura partidului condus de Victor Ponta. Vladuca spune ca Pro Romania poate deveni un adevaratul partid de stanga al Romaniei pentru ca PSD a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast.

Lovitura pentru PSD. inca un deputat pleaca la partidul lui Victor Ponta

Deputatul de Timis Adrian Pau a anuntat, sambata, ca isi va da demisia din PSD pentru a se inscrie in Pro Romania, deoarece nu se mai regasestein partidul condus de Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )