Libnet.ro
UNICEF

16:30

Kelemen Hunor, la Congresul PSD: Maghiarii nu sunt dusmanii Romaniei. Sustinem aceasta coalitie cat timp actiunile servesc binele comun

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor, la Congresul PSD: Maghiarii nu sunt dusmanii Romaniei. Sustinem aceasta coalitie cat timp actiunile servesc binele comun

Presedintele UDRM, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, la Congresul extraordinar al PSD, ca formatiunea pe care o conduce va sustine coalitia PSD-ALDE atata timp cat va simti ca actiunile si deciziile servesc binele comun. in plus, acesta a afirmat ca maghiarii nu sunt dusmanii Romaniei si nici ai romanilor, iar dezideratele lor sunt transparente, cunoscute de 28 de ani, vizand pastrarea identitatii nationale pe pamantul natal. continuă pe Adevărul

Congresul PSD. Care sunt marile batalii ale zilei si cine sunt candidatii

La Congresul extraordinar de sambata, PSD se vor alege 16 functii de vicepresedinte, opt fiind pentru barbati, opt pentru femei. Lista completa a candidatilor pe fiecare regiune: 1. Bucuresti-Ilfov:.

CONGRESUL PSD: Mizele sunt uriase! Rafuiala intre tabara Dragnea si cea a rebelilor

Liderii PSD se reunesc, sambata, in cadrul Congresului Extraordinar al partidului. Vor fi alegeri pentru toate functiile de conducere, mai putin pentru cea de presedinte. Este de asteptat ca atmosfera.

Aparitie-surpriza la Congresul PSD. Cine a venit la intalnirea social-democratilor

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, si Kelemen Hunor, liderul UDMR, au ajuns sambata, inainte de ora 11, la Sala Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al PSD. La sosirea, liderul ALDE a.

Kelemen Hunor: Subiectul DNA-Kovesi trebuie inchis, nu mai are rost sa-l discutam

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, pentru Agerpres, ca, din moment ce nu se mai poate face nimic, subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e in acest moment.

Kelemen Hunor: Subiectul DNA si Laura Codruta Kovesi trebuie inchis!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, cadin moment ce nu se mai poate face nimic, subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis. Din punctul.

Kelemen Hunor, despre problema Ardealului: Nu se va intampla nicio nenorocire!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca este nevoie de o colaborare st.

Kelemen Hunor: Subiectul DNA si Laura Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e acum

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, pentru Agerpres, ca subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e in acest moment.

Kelemen Hunor, despre ideea liniei de mare viteza Bucuresti-Budapesta: Este un lucru extrem de bun care se poate face doar daca exista vointa politica

Linia de tren de mare viteza dintre Bucuresti si Budapesta este un lucru extrem de bun, care se poate face, daca exista vointa politica, a declarat la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Despre un astfel de tren se vorbeste de mai bine de 10 ani, iar in ultimul an oficiali din Ungaria au readus subiectul in prim plan, vorbind despre o legatura Cluj-Budapesta.

Codrin Stefanescu, acuzatii grave despre Congresul PSD: Sunt candidatii Dragnea si candidatii partidului. Nu sunt acceptate alegeri libere si corecte (VIDEO)

Codrin Stefanescu a lansat acuzatii grave in emisiunea Se intampla acum, realizata de Tudor Barbu, privind felul in care va arata Congresul PSD de sambata. Secretarul general adjunct a acuzat ca Liviu.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Cine sunt cei care vor o functie de conducere in partid

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira joi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )