Libnet.ro
UNICEF

18:45

PNL despre amnistia fiscala: Ar reprezenta un semnal iNGROZITOR catre societate. Adevaratul slogan al PSD este NEDREPTATE pana la CAPAT!

B1 B1,
PNL despre amnistia fiscala: Ar reprezenta un semnal iNGROZITOR catre societate. Adevaratul slogan al PSD este NEDREPTATE pana la CAPAT!

Liberalii se arata ingroziti de proiectul de amnistie fiscala anuntat de ministrul Eugen Teodorovici. Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce este categoric impotriva acestui. continuă pe B1

Ministrul Eugen Teodorovici, precizari de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Ce spune despre datoriile colegilor de partid

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca prin controversata amnistie fiscala nu se vor sterge datoriile colegilor sai de partid. Trebuie sa plateasca ce au de platit pentru ca nu se vor s.

Ministrul Finantelor, despre amnistia fiscala: Sa plateasca ce au de platit cu totii / Nu sterg datorii ale colegilor mei

Ministrul Eugen Teodorovici a declarat luni seara, la Antena 3, ca amnistia fiscala nu va sterge datoriile colegilor din partid dand ca exemplu amnistia fiscala din 2015 cand datoria principala a fost platita esalonat, iar amnistia s-a aplicat pentru dobanzi si penalitati. in 2015, daca ne amintim, noi am dat o OUG care spunea ca pentru persoane fizice si persoane juridice, daca isi platesc pana la un anumit termen in timp principalul, li se stergea in totalitate partea de penalitati si jumatate din dobanzi. Nu vreau sa sterg vreun coleg de partid, nu am astfel de preocupari. in 2015, cand eu am dat amnistia, eu nu mi-am sters datoriile mele, am platit leu cu leu, a spus Teodorovici. Ministrul spune insa ca se cauta o solutie pentru stergerea totala a datoriilor companiilor de stat.

Ministrul Finantelor, despre amnistia fiscala: Nu sterg datorii ale colegilor mei/ Nici n 2015 nu mi-am sters datoriile

Ministrul Eugen Teodorovici a declarat luni seara, la Antena 3, ca amnistia fiscala nu va sterge datoriile colegilor din partid dind ca exemplu amnistia fiscala din 2015. Datoriile facute de stat la stat sunt facute dupa Revolutie incoace. Nu vreau sa sterg vreun coleg de partid, nu am astfel de preocupari. in 2015, cand eu am dat amnistia, eu nu mi-am sters datoriile mele, am platit leu cu leu, a spus Teodorovici. Teodorovici: Cea mai neagra zona din economie ramane tutunul, undeva la un miliard de euro pe an este o lipsa in buget/ Putem aduce foarte multi bani din zona de insolvente, undeva la 12-13 miliarde lei.

Ministrul Finantelor, date de ultima ora despre amnistia fiscala: Nu sterg datorii ale colegilor mei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, desprebilantul in privinta finantelor din ultimele sase luni de guvernare. Banul tarii poate fi gestionat.

Nu stergem datoriile colegilor de partid

Amnistia fiscala ete gandita ca un mecanism de deblocare a unei parti din economie, nu de stergere a datoriilor unor colegi de partid, a spus astazi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a subliniat ca, in 2015, cand a dat amnistia fiscala, nu si-a sters propria datorie, ci a platit-o leu cu leu.

Eugen Teodorovici, clarificari privind amnistia fiscala

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre proiectul amnistiei fiscale si a subliniat ca o asfel de masura ar fi axata pentru companiile de stat. Despre posibilitatea extinderii unei astfel de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )