Libnet.ro
UNICEF

21:00

Congres PSD. Greii din partid care fac pasul in spate

Adevărul Adevărul,
Congres PSD. Greii din partid care fac pasul in spate

PSD pregateste schimbarea garzii de conducere in conditiile in care mai multi grei ai formatiunii, printre care Mihai Tudose, Rovana Plumb si Ecaterina Andronescu, nu vor mai candida pentru o functie de vicepresedinte al formatiunii, lasand culoarul liber pentru colegi care au o relatie mai buna cu seful partidului, Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Congres PSD: Liderii din teritoriu au inceput deja sa-si arate devotamentul fata de Dragnea, cel care a reusit sa mentina unitatea in partid

Mai multe organizatiile PSD au adoptat rezolutii prin care isi arata sustinerea fata de presedintele partidului, Liviu Dragnea, la Congresul din 10 martie, cu toate ca, potrivit statutului, Dragnea nu poate fi schimbat din fruntea partidului cu votul delegatilor, ci doar cu votul tuturor membrilor PSD.

Primarul Mihai Chirica, proaspat exclus din PSD, despre situatia din partid: Exista vreo diferenta intre Ceausescu si Dragnea?

Edilul Iasiului, Mihai Chirica, a transmis un mesaj dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Chirica a fost exclus recent din partid impreuna cu alti doi membri din fialiala ieseana.

Locul din Romania care se afla pe lista celor mai verzi orase ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform.

Ce s-a decis in cazul politistului din Arad care a ucis un politist pe trecerea de pietoni

Politistul din Arad care a ucis un biciclist aflat pe trecerea de pietoni, a fost arestat pentru 30 de zile. Vinovatul se afla in timpul liber si tocmai plecase de la un meci de fotbal cu prietenii. Acesta a .

Congres PSD: Organizatia PSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Gabriela Firea, o sustine pe Viorica Dancila in functia de presedinte executiv/ Dancila declarase ca nu va candida pentru o functie la Congres

Organizatia regionalaPSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Primarul General Gabriela Firea, a votat luni seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei,sa o sustina pe premierul Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, la congresul de sambata, functie ocupata in prezent de Niculae Badalau si pentru care doar deputatul Nicolae Banicioiu si-a anuntat in mod clar intentia de a candida. Decizia a fost luata in contextul in care si senatoarea Ecaterina Andronescu, membra in aceasta filiala a PSD, in prezent vicepresedinte PSD, ar intentiona sa candideze pentru aceasta functie, si ar avea teoretic nevoie de sustinerea organizatiei sale pentru a o face.

Dragnea castiga la Congres, PSD pierde

Daca mai era nevoie, casa de sondaje Sociopol, condusa de Mirel Palada, un apropiat al PSD, confirma: PSD-34%. Victor Ponta e chiar mai categoric: daca duminica ar fi alegeri, PSD ar lua sub 30%. Bomboana pe coliva, Comisia SRI, condusa de PSD, refuza sa-l audieze pe Florian Coldea, de frica celor ce ar putea declara acesta referitor la participarea lui Dragnea la chermezele statului paralel.

Subiectele zilei: Cine sunt liderii PSD care vor sa-i strice planurile lui Dragnea la Congres; Miscarile seismice din Vrancea sunt ciclice. Cand ar putea veni urmatorul cutremur major; Davide Astori a murit din cauze naturale, spun anchetatorii

SPD - punct si de la capat. Dupa votul din SPD, cancelara Angela Merkel CDU) poate forma in sfarsit un nou guvern. Acesta va fi ultimul ei mandat - si cel mai dur. Blestemul macelarului de la Psihiatrie: Din mormant, din Iad de unde dracu oi fi, nu am sa-i dau pace. O drama care a lasat in urma patru copii orfani.

Congres PSD. Nicolae Banicioiu, primul candidat pentru functia de presedinte executiv. Ce mesaj are pentru colegii sai

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD, acesta fiind primul social-democrat intrat in lupta pentru pozitia detinuta in prezent de Niculae Badalau.

Fierbere in PSD. Cine sunt cei care ar putea ramane fara functii. Antena 3 are lista scurta de vicepresedinti PSD

In PSD se fac jocurile pentru functiile de conducere. Robert Kiss ne spune care sunt cei mai eligibili pesedisti pentru functiile de vicepresedinte .

Gabriela Firea ameninta cu demisia din functiile PSD, in situatia in care nu se rezolva problemele Capitalei. Reactia lui Dragnea

Gabriela Firea, edilul din Bucuresti, a anuntat ca isi va da demisia din toate functiile PSD, in situatia in care nu se rezolva problemele grave ale Capitalei. Firea este suparata pe Guvern, deoarece ministrii PSD se lasa condusi de directorii si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )