Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Seidler se retrage din cursa pentru presedintia USR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Seidler se retrage din cursa pentru presedintia USR

Vicepresedintele USR, Cristian Seidler, a anuntat astazi, ca se retrage din cursa pentru presedintia partidului, el acuzand faptul ca regulile referitoare la organizarea Congresului nu au fost aplicate unitar la nivelul intregii tari in sensul ca desemnarea delegatilor nu a fost facuta dupa aceleasi reguli in toate organizatiile formatiunii. continuă pe Ziarul Bursa

Scandal in USR. Unul dintre candidatii la sefia partidului se retrage din cursa si acuza nereguli in organizarea Congresului

Vicepresedintele USR Cristian Seidler a anuntat luni ca se retrage din cursa pentru presedintia partidului, el acuzand faptul ca regulile referitoare la organizarea Congresului nu au fost aplicate unitar la nivelul intregii tari in sensul ca desemnarea delegatilor nu a fost facuta dupa aceleasi reguli in toate organizatiile formatiunii.

Scandal in USR. Un candidat s-a retras, acuzand nereguli in organizarea Congresului

Vicepresedintele USR Cristian Seidler a anuntat ca se retrage din cursa pentru presedintia partidului, acuzand faptul ca regulile referitoare la organizarea Congresului nu au fost aplicate unitar la nivelul intregii tari.

Presedintele interimar al USR: Regret retragerea lui Cristian Seidler. Aceleasi reguli au fost aplicate si la Congresul de la Cluj

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a declarat luni ca regreta retragerea din cursa pentru sefia partidului a vicepresedintelui Cristian Seidler, precizand ca procesul de desemnare a delegatilor se desfasoara potrivit deciziilor luate de organismele statutare ale USR si regulilor aplicate si la Congresul de la Cluj.

Scandal in USR. Unul dintre liderii partidului lanseaza acuzatii grave

Vicepresedintele USR Cristian Seidler a anuntat ca se retrage din cursa pentru sefia partidului din cauza modului de organizare a Congresului. Seidler acuza ca desemnarea delegatilor la Congres nu a fost facuta.

Cristian Seidler, unul dintre cei trei candidati pentru sefia USR, s-a retras din cursa. Dan Barna si Vlad Alexandrescu se bat acum pentru postul de presedinte

Vicepresedintele USR, Cristian Seidler, a anuntat luni ca renunta la lupta pentru presedintia partidului si a acuzat intr-o declaratie pentru News. ro aplicarea ne-unitara a regulilor de organizare. Levente Elek, presedintele interimar al USR dupa plecarea lui Nicusor Dan, a declarat ca regreta retragerea lui Seidler, spunand insa ca regulile au fost aplicate si la precedentul congres al partidului.

A inceput scandalul in USR! Unul dintre candidatii la sefia partidului s-a retras din cursa

A inceput scandalul in USR! Unul dintre candidatii la sefia partidului s-a retras din cursa, acuzand aplicarea neunitara a regulilor de organizare. Este vorba de vicepresedintele USR,.

Sorin Grindeanu este propunerea Guvernului pentru presedintia ANCOM

Fostul premier Sorin Grindeanu este varianta Guvernului pentru presedintia Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), informeaza Stiripesurse. ro. Premierul.

Ministrul energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation, cea mai mare companie de energie din Israel, pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS.

Dedeman se retrage din Republica Moldova din cauza birocratiei

Grupul romanesc Dedeman a decis sa se retraga de pe piata din Republica Moldova acuzand birocratia excesiva si lipsa de certitudine care impiedica dezvoltarea afacerilor. Din cauza.

UPDATE Ministrul Energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia/ Investitia ar fi de circa 1 miliard de euro

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS. UPDATE Toma Petcu a precizat ca investitia ar fi estimata la circa 1 miliard de euro pentru patru grupuri a cate 100 MW.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )