Libnet.ro
UNICEF

12:46

Liderii PSD s-au reunit la Neptun

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii PSD s-au reunit la Neptun

ACTUALIZARE 12:42 Dragnea, la inceputul CEx: Vom discuta despre infiintarea unui departament de gestiune a carierei in PSD Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, la inceput sedintei Comitetul Executiv National de la Neptun, ca se va discuta despre numarul de membri si structura pe varste si profesii a membrilor formatiunii, urmand sa fie infiintat un departament de gestiune a carierei in partid, potrivit unei surse din presa. ------ Liderii PSD se reunesc astazi, de la ora 12:00, in sedinta Comitetului Executiv National, care va avea loc la Neptun, social-democratii urmand sa discute despre prioritatile legislative ale noii sesiuni parlamentare, precum si despre proiectul privind modificarea legilor justitiei, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Liderii PSD se reunesc la Neptun

Liderii PSD se reunesc astazi, de la ora 12:00, in sedinta Comitetului Executiv National, care va avea loc la Neptun, social-democratii urmand sa discute despre prioritatile legislative ale noii sesiuni parlamentare, precum si despre proiectul privind modificarea legilor justitiei, potrivit unor surse din presa.

Liderii PSD se reunesc, la Neptun, in sedinta CEx; prioritatile legislative si legile justitiei, pe ordinea de zi

Liderii PSD se reunesc vineri, de la ora 12. 00, in sedinta Comitetului Executiv National, care va avea loc la Neptun, social-democratii urmand sa discute despre prioritatile legislative ale noii sesiuni parlamentare, precum si despre proiectul privind modificarea legilor justitiei, potrivit news. ro.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )