Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Cetatenii acestei tari sa nu mai fie supravegheati ilegal si sa nu mai fie arestati fara motiv

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Cetatenii acestei tari sa nu mai fie supravegheati ilegal si sa nu mai fie arestati fara motiv

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a anuntat sambata, in cadrul Congresului extraordinar al formatiunii, ca legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizate, dupa. continuă pe Antena3

Dragnea, la Congresul PSD: Cetatenii acestei tari sa nu mai fie supravegheati ilegal si sa nu mai fie arestati inutil

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, la Congresul extraordinar al PSD, ca defaimarea propriei tari este o fapta foarte grava, care expune Romania la riscuri, iar PSD va apara suveranitatea statului, inclusiv printr-o lege.

Liviu Dragnea, despre Realitatea TV: Mai aveti sa ma puneti sa construiesc eu ministudioul

Seful PSD, Liviu Dragnea, le raspunde celor de la Realitatea TV care au spus ca sunt interzisi la Co.

Liviu Dragnea anunta de ce modifica PSD Codurile penale

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca modificarea Codurilor penale urmeaza sa fie realizata pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. Trebuie sa le.

Liviu Dragnea i-a intrebat pe participantii Congresului extraordinar daca vor ca el sa mai fie presedinte PSD. Cum a reactionat intreaga sala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut sambata delegatilor participanti la Congresul extraordinar al partidului, o confirmare verbala pentru functia pe care o ocupa. La finalul unui discurs de peste.

Liviu Dragnea, discutii cu presedintele Serbiei: A promis cateva chestiuni importante (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut joi o intalnire cu presedintele Serbiei, Aleksander Vucic, in care a discutat despre mai multe proiecte de infrastructura comune a celor doua tari si a afirmat ca a.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Defaimarea propriei tari e o fapta foarte grava. Atacul asupra propriei tari e o insulta asupra tuturor romanilor.

Liviu Dragnea a inceput discursul in cadrul Congresului PSD. Am tot auzit in ultimele zile de ce sa face Congres? De cand stiu eu atunci cand se anunta un Congres, in toate organizatiile, toata lumea.

Discursul liderului PSD la Congres. Liviu Dragnea anunta o lege pentru apararea ,,suveranitatii

Suveranitatea Romaniei va fi protejata de legi explicite, dezbatute si votate in Parlament, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului, subliniind ca atacul impotriva propriei tari reprezinta o insulta.

Banicioiu:Am inteles ca Liviu Dragnea sustine toti membrii onesti de partid, eu sunt un membru onest de partid

Social-democratul Nicolae Banicioiu, care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, a declarat vineri ca este un membru onest de partid, adaugand ca spera sa fie sustinut de Liviu Dragnea, informeaza Agerpres.

Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea partidului(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca va incerca s-si convinga colegii ca toate candidaturile sa fie luate in considerare. Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea.

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )