Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

B1 B1,
Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat chiar din interiorul formatiunii. Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa ce a fost condamnat. continuă pe B1

Ponta: Dupa a doua condamnare Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca l intereseaza soarta PSD

Fostul premier Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea trebuie sa se retraga, dupa condamnare, din functiile pe care le detine daca vrea sa salveze PSD. intr-o postare pe Facebook, Ponta aminteste de ziua de 21 iunie acum un an cand, spune el, pesedistii au fost traumatizati si umiliti de seful lor de partid care le-a cerut sa voteze motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea, declaratii dupa Comitetul Executiv al PSD, de la ora 19,00

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine vineri, de la ora 19,00, o conferinta de presa, dupa reuniunea Comitetului Executiv al partidului, in care a obtinut sustinerea social-democratilor. Aceasta sedinta a venit la o zi dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si lase luni de inchisoare.

Victor Ponta: Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD, a Guvernului si a Romaniei

Victor Ponta are o reactie exploziva dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angaj[rilor fictive. Dandu-se exemplu personal, fostul premier ii cere demisia de onoare lui Dragnea din functia de.

Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca va ramane la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor precizand ca nu il sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig. Decizia mea e foarte ferma:.

Liviu Dragnea NU isi da demisia din nicio functie: Colegii m-au sustinut in unanimitate (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat la finalul sedintei PSD convocata la o zi de la condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare ca nu va demisiona din nicio functie. Am avut discutie in CEX cu mandatele pe masa.

Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune despre condamnarea sefului PSD, Liviu Dragnea, ca nu a existat unanimitate in completul de trei judecatori de la inalta Curte, doi judecatori fiind pentru condamnare,.

Mircea Badea, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Pentru mine nu a fost o surpriza

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Dacian Ciolos i cere lui Liviu Dragnea sa se retraga din viata publica: Un politician cu doua condamnari nu poate sa mai stea n fruntea Romniei

Fostul premier Dacian Ciolos a reactionat la scurt timp dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive: Pentru binele acestei tari, pentru a ramane intr-o ordine legala si morala, seful Camerei Deputatilor trebuie sa renunte la orice parghie de putere. Domnul Dragnea trebuie sa paraseasca viata publica. Un politician cu doua condamnari in Justitie nu poate sa mai stea in fruntea Romaniei si sa dicteze politica penala a statului.

Locuinta unui judecator care l-a condamnat pe Liviu Dragnea, VANDALIZATA - surse

Casa unui judecator din completul care l-a condamnat, joi, in prima instanta, pe Liviu Dragnea la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive, ar fost vandalizata vineri.

Sibiu: Peste 100 de persoane se bucura in Piata Mare de sentinta primita de Liviu Dragnea (VIDEO)

Peste 100 de persoane au iesi joi in Piata Mare din Sibiu, acestea bucurandu-se de sentinta primita de Liviu Dragnea. Ole, ole, s-a facut justitie!, scandau oamenii si aplaudau, scrie tribuna. ro. Va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )