Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea, PRIMELE DECLARATII dupa rezultatul votului din Congres: Ce le-a transmis noilor lideri ai PSD (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, PRIMELE DECLARATII dupa rezultatul votului din Congres: Ce le-a transmis noilor lideri ai PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat sambata seara, dupa anuntarea rezultatelor votului de la Congresul PSD, ca noii lideri ai formatiunii trebuie sa munceasca mai mult pentru partid. Aceste functii pe care. continuă pe B1

Liviu Dragnea, PRIMA REACTIE dupa dezvaluirile RISE Project: M-au prins cand vindeam portocale pe plaja (VIDEO)

Liviu Dragnea a avut o prima reactie la ancheta jurnalistilor de la RISE Project, care au dezvaluit ca seful PSD este anchetat oficial in Brazilia, fiind suspect intr-un caz de spalare de bani in tara.

Liviu Dragnea lamureste misterul candidaturii Principesei Margareta din partea PSD la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a reactionat vineri la informatiile aparute potrivit carora s-ar lua in calcul varianta candidaturii la presedintie din partea partidului a Principesei Margareta. El a negat vehement.

Vinovatul principal pentru degringolada autoritatilor este Liviu Dragnea, trebuie sa-si dea demisia din toate functiile publice

Eurodeputatul Siegfried Muresan, este de parere ca vinovatul principal pentru criza de imunoglobulina din tara noastra, este Liviu Dragnea, fapt ce ar trebui sa duca la demisia acestuia din toate functiile publice.

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu.

Codrin Stefanescu, continua atacurile la adresa lui Liviu Dragnea si dupa CEx: imi vine sa-mi RUP HAINELE si sa plang

Candidatura lui Codrin Stefanescu la functia de secretar general al PSD a fost acceptata, chiar daca, potrivit lui Liviu Dragnea, nu indeplinea toate conditiile. Cu toate acestea, Stefanescu a continuat.

Liviu Dragnea, dupa dezvaluirile explozive ale lui Oprea: Nu stiu ce l-o fi apucat. Nu credeam ca poate sa faca o asemenea greseala

Liviu Dragnea a avut, vineri, inaintea CEx PSD, o prima reactie dupa dezvaluirile uluitoare facute de Gabriel Oprea. Liderul PSD s-a aratat surprins, precizand ca nu stie ce l-a apucat pe Oprea sa vorbeasc.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Liviu Dragnea: Cetatenii acestei tari sa nu mai fie supravegheati ilegal si sa nu mai fie arestati fara motiv

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a anuntat sambata, in cadrul Congresului extraordinar al formatiunii, ca legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizate, dupa.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost acuzat ca este implicat intr-un dosar de spalare de bani in Brazilia: Ce va pot marturisi este ca m-au prins cand vindeam portocale pe plaja

Publicatia RISE Project a obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintele PSD, Liviu Dragnea. Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa.

PNL ii cere lui Liviu Dragnea sa solicite un punct de vedere de la Comisia de la Venetia pentru legile justitiei si suspendarea dezbaterilor comisiei speciale

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, ii solicita din nou presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sa ceara un punct de vedere din partea Comisiei de la Venetia inainte de a se relua dezbaterile pe legile justitiei, dupa ce acestea se vor intoarce in Parlament ca urmare a deciziilor Curtii Constitutionale. Liberalii cer de asemenea suspendarea lucrarilor comisiei speciale pentru legile justitiei, care urmeaza sa se intruneasca saptamana viitoare pentru a modifica articolele declarate neconstitutionale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )