Libnet.ro
UNICEF

18:45

UDMR nu sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Kelemen Hunor a anuntat ca alesii maghiari vor lipsi de la vot (VIDEO)

B1 B1,
UDMR nu sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Kelemen Hunor a anuntat ca alesii maghiari vor lipsi de la vot (VIDEO)

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a anuntat miercuri dimineata ca alesii formatiunii pe care o conduce nu vor fi prezenti la votul pe motiunea de cenzura privind demiterea guvernului condus de Viorica. continuă pe B1

UDMR nu sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Kelemen Hunor l-a criticat pe Orban pentru lipsa de viziune pentru viitor (VIDEO)

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a anuntat miercuri dimineata ca alesii formatiunii pe care o conduce nu vor fi prezenti la votul pe motiunea de cenzura privind demiterea guvernului condus de Viorica.

Victor Ponta, mesaj TRANSANT: Ce conditie pune fostul premier ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Liderul partidului ProRomania, Victor Ponta, pune o conditie pentru votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Fostul premier sustine ca el si colegii lui din Parlament ar putea pentru plecarea.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi votata miercuri in Parlament

Plenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza miercuri, de la ora 14. 00, motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP impotriva Guvernul Dancila. Votul va fi secret, exprimat.

Ce conditie pune Victor Ponta ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Fostul premier Victor Ponta spune ca el si colegii sai din partidul pro Romania vor vota motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Dancila cu o conditie: tot PSD sa ramana la guvernare, dar cu un alt premier.

Aproximativ 5.000 de persoane protesteaza in fata Parlamentului in timpul dezbaterii motiunii de cenzura a Guvernului Dancila (VIDEO)

UPDATE:Numarul protestatarilor a ajuns la aproximativ 5. 000 de persoane odata cu inceperea dezbaterii in Parlament motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. UPDATE:Peste 1. 000 de persoane.

Cod rosu de proteste impotriva Guvernului Dancila

Cod rosu de proteste in saptamana in care oamenii lui Iohannis declanseaza asaltul asupra Guvernului Dancila. Presedintele insusi a instigat oamenii sa iasa in strada dupa condamnarea lui Liviu.

Motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva Guvernului Dancila va fi citita astazi in plenul Parlamentului

Motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP impotriva Guvernului Dancila va fi citita astazi, de la ora 16. 00, in plenul Parlamentului, urmand ca miercuri sa fie dezbatuta si votata.

UDMR joaca tare! Ce au cerut si ce au obtinut maghiarii de la PSD pentru a-l sustine pe Dragnea! PROFETIA LUI PONTA

UDMR joaca tare, cu o zi inainte de motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Maghiarii i-ar fi cerut lui Liviu Dragnea introducerea in lege a unor prevederi noi care extind folosirea limbii.

LIVEVIDEOAu nceput dezbaterile la motiunea de cenzura mpotriva Guvernului Dancila. PNL: Adevaratul premier e Liviu Dragnea / Ponta anunta esecul motiunii: Orban a gresit la negocieri

Parlamentul dezbate motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Dancila. Sedinta este condusa de Gabriel Vlase, propus de presedintele Iohannis la sefia SIE. Dezbaterile vor dura 79 de minute.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la votul motiunii de cenzura mpotriva guvernului Dancila

Cabinetul Viorica Dancila a supravietuit fara emotii testul motiunii de cenzura depusa de opozitie in Parlament. La sedinta legislativului de miercuri, opozitia a venit cu un banner gigant, cutii cu mesaje, baloane, steaguri si au scandat Demisia! si Ura! Ura!. Un parlamentar PSD a adunat trandafirii albi pe care USR i-a daruit doamnelor social-democrate, un senator PSD s-a maimutarit in fata plenului in timpul votului la motiune, iar mai multi parlamentari, colegi cu domnul Nicolicea - 'prietenul' ziaristilor, au stat in fotolii tolaniti ca la autogara cat timp s-au dus dezbaterile la tribuna. Vezi un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini din Parlament din timpul motiunii de cenzura impotriva guvernului Dancila.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )