Libnet.ro
UNICEF

01:05

UDMR nu sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Kelemen Hunor l-a criticat pe Orban pentru lipsa de viziune pentru viitor (VIDEO)

B1 B1,
UDMR nu sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Kelemen Hunor l-a criticat pe Orban pentru lipsa de viziune pentru viitor (VIDEO)

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a anuntat miercuri dimineata ca alesii formatiunii pe care o conduce nu vor fi prezenti la votul pe motiunea de cenzura privind demiterea guvernului condus de Viorica. continuă pe B1

UDMR nu sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Kelemen Hunor a anuntat ca alesii maghiari vor lipsi de la vot (VIDEO)

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a anuntat miercuri dimineata ca alesii formatiunii pe care o conduce nu vor fi prezenti la votul pe motiunea de cenzura privind demiterea guvernului condus de Viorica.

Victor Ponta, mesaj TRANSANT: Ce conditie pune fostul premier ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Liderul partidului ProRomania, Victor Ponta, pune o conditie pentru votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Fostul premier sustine ca el si colegii lui din Parlament ar putea pentru plecarea.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi votata miercuri in Parlament

Plenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza miercuri, de la ora 14. 00, motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP impotriva Guvernul Dancila. Votul va fi secret, exprimat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )