Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta, despre schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor

Parlamentarii Pro Romania sustin schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor, a anuntat marti deputatul Victor Ponta, copresedinte al formatiunii politice. Am vazut diversele disc. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor

Parlamentarii Pro Romania sustin schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor, a anuntat marti deputatul Victor Ponta, copresedinte al formatiunii politice. Am vazut diversele disc.

Ultimele informatii despre disparitia lui Liviu Dragnea. Unde ar fi plecat, de fapt, liderul PSD

Unde este Liviu Dragnea? ar putea fi noul slogan al PSD, dupa ce presedintele partidului a disparut subit. Imediat dupa revolutia fiscala omul din spatele programului de guvernare a.

Ponta, despre declaratiile lui la DNA cu privire la legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru

Victor Ponta a scris marti peFacebookca a spus la DNA tot ce stie despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, pentru ca sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru si ca propagandistii Cartelului tot ne ataca pe cei care am fost chemati ca martori.

INCENDIAR: Victor Ponta instiga la revolta in PSD si il compara pe Dragnea cu Escobar (FOTO)

Fostul premier Vitor Ponta a avut o reactie de o ironie muscatoare pe Facebook, ilustrata ironic cu Olaf, omul de zapada din filmul pentru copii Regatul de gheata. Victor Ponta este de parere ca.

Ponta, despre inaugurarea noului stadion din Craiova:Eu doream sa vin si nu am fost invitat, Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina.Din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta

Victor Ponta spune ca ii pare rau ca nu a fost invitat vineri seara la inaugurarea noului stadion din Craiova, unde ar fi venit cu mare placere: eu doream sa vin si nu am fost invitat - Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina/ asa ca din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta.

Ponta, Grindeanu, Sova si Teodorovici l-au dat in primire la DNA pe Liviu Dragnea: Tel Drum era a dansului

Fostii premieri PSD Victor Ponta si Sorin Grindeanu, fostii ministrii PSD Dan Sova si Eugen Teodorovici si fostul prefect PD de Teleorman 2001-2004), Teodor Nitulescu au fost audiati ca martori in cel mai recent dosar dechis pe numele liderului PSD, Liviu Dragnea. Detaliile apar in cele 141 de pagini ale ordonantei de incepere a urmarii penale fata de presedintele Camerei Deputatilor.

Victor Ponta: Dragnea sa plece de la conducerea Camerei deputatilor. El schimba legile ca sa isi rezolve dosarele (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat marti ca Liviu Dragnea nu mai poate ramane la conducerea Camerei deputatilor, in conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a sefului PSD.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si fraudare de fonduri

ACTUALIZARE 15:31 Gheorghe Piperea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea il critica pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea. *ACTUALIZARE 15:21 Tariceanu, despre noul dosar al lui Dragnea: O incercare de rasturnare a actualei coalitii si a Guvernului *ACTUALIZARE 13:51 Orban, despre Dragnea la DNA: Nu mi se pare normal sa vina inconjurat de bodyguarzi sau sa se creeze grupuri de presiune *ACTUALIZARE 13:40 Badalau, despre noul dosar al lui Dragnea: Pana nu se pronunta o instanta, nu putem sti *ACTUALIZARE 13:20 Iordache, despre liderii PSD care l-au sustinut pe Dragnea la DNA: Un act de solidaritate, poti sa sustii un coleg intr-un moment dificil *ACTUALIZARE 12:26 Klemm s-a intanit cu Dragnea, dupa audierea acestuia *ACTUALIZARE 12:16 Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 10:05 Liderul PSD a iesit de la DNA, fara a face declaratii *ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD.

Liviu Dragnea despre un posibil miting PSD: Nu voi vrea niciodata miting pentru sustinerea mea, dar nu o sa opresc pe nimeni daca se va dori miting pentru sustinerea programului de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins luni ideea unui miting pentru sustinerea sa in legatura cu noul dosar de la DNA. Intrebat de ziaristi despre un eventual miting al PSD, Dragnea a spus: Nu voi vrea niciodata un miting pentru sustinerea mea. Daca se va dori insa un miting pentru sustinerea programului de guvernare, nu o sa opresc pe nimeni niciodata.

LIVETEXT Liviu Dragnea, explicatii despre dosarul Tel Drum: Statul paralel face ce stie mai bine, dosare

Liderul PSD Liviu Dragnea,acuzat de DNA de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene,este invitat in studioulRomaniaTV, de la ora 21. 00, pentru a vorbi despre dosarul Tel Drum.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )