Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, cere congres extraordinar: Gestul lui Vasile Blaga a fost o gafa

Hotnews Hotnews,
 Presedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, cere congres extraordinar: Gestul lui Vasile Blaga a fost o gafa

Presedinte al PNL Ilfov, Marian Petrache a cerut luni, la sedinta conducerii PNL, convocarea unui congres extraordinar pentru a clarifica toate problemele din interiorul partidului. Petrache si-a exprimat nemultumirea in spatele usilor inchise, precizind, potrivit surselor Hotnews. ro ca intalnirea pe care Vasile Blaga a avut-o cu fostii democrat liberali arata ca fuziunea PNL-PDL nu s-a finalizat si ca este nevoie de o clarificare doctrinara. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Cererea lui Marian Petrache pentru un Congres extrarodinar nu este mpartasita de colegi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca solicitarea lui Marian Petrache de convocare unui congres extraordinar este una individuala. Orban a precizat ca actuala conducere a PNL a tratat toti membrii la fel, fara a face discriminari. Presedintele PNL, Ilfov Marian Petrache a cerut in sedinta Biroului Executiv al partidului convocare unui congres extraodinar, nemultumit de intalnirea lui Vasile Blaga cu fostii democrati liberali.

SCANDAL la varful PNL! Se clatina scaunul lui LUDOVIC ORBAN! Important lider cere Congres Extraordinar

Liderul PNL Ilfov, Marian Petrache a solicitat luni, in BEx, ca la Consiliul National din 4 august sa fie convocat Congresul extraordinar. El a precizat ca la Congres cei care l-au ales pe Ludovic Orban la sefia.

Scandal urias in PNL. Vicepresedintele Marian Petrache a cerut convocarea unui congres extraordinar

Scandal urias in PNL. Vicepresedintele Marian Petrache a cerut convocarea unui congres extraordinar pentru a transa scandalul aparut intre vechii penelisti si pedelisti. Marian Petrache a declarat luni, dupa.

Se clatina scaunul lui LUDOVIC ORBAN! Cum a reactionat presedintele PNL dupa ce un important lider liberal a cerut Congres Extraordinar

Cererea lui Marian Petreche de convoare a unui congres extraordinar este una individuala si nu este impartasita de ceilalti colegi, a declarat luni, liderul PNL Ludovic Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al.

Se dezbina PNL?! Fuziunea PDL nu este realizata. Boala lunga moarte sigura

Sedinta cu scantei la PNL. Liderul liberalilor din Ilfov, Marian Petrache, sustine ca in acest moment fuziunea PNL-PDL nu este realizata si exista doua tabere in cadrul aceluiasi partid. in acest.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )