Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ludovic Orban, discutii membri ai Comisiei Europene in prima zi a vizitei la Bruxelles: Ce subiecte au fost abordate

B1 B1,
Ludovic Orban, discutii membri ai Comisiei Europene in prima zi a vizitei la Bruxelles: Ce subiecte au fost abordate

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, marti, in prima zi a vizitei sale la Bruxelles, cu Michel Barnier, seful Task Force-ului Comisiei Europene pentru relatiile cu Regatul Unit al Marii Britanii, cu Frans. continuă pe B1

Ludovic Orban va face saptamana viitoare prima vizita externa ca premier

Premierul Ludovic Orban va face saptamana viitoare o vizita de lucru la Bruxelles, la sediul institutiilor europene si al NATO, unde se va intalni cu liderii europeni si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Este prima deplasare externa pe care Orban o are in calitate de prim-ministru.

Ludovic Orban, intalniri la Bruxelles cu mai multi lideri europeni

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri.

Ludovic Orban, la intalnirea cu presedintele Consiliului European: Romania sprijina deplin promovarea Agendei Strategice a UE

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri europeni, printre care presedintele Consiliului European, Charles Michel, si negociatorul-sef al Uniunii pentru retragerea Regatului Unit din UE, Michel Barnier.

DISCUTII OFICIALE, LA INCEPUT DE AN Ludovic Orban, in periplu la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de maine pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

Ludovic Orban, prima vizita externa in calitate de premier: intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de marti pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Ludovic Orban a discutat cu presedintele Consiliului European despre bugetul Uniunii pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca a discutat cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, despre bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei.

Premierul Romaniei merge la Bruxelles, la inceputul saptamanii viitoare. Ludovic Orban se intalneste cu demnitari din prima linie a UE si NATO, printre care Charles Michel, Ursula von der Leyen si Jens Stoltenberg

Premierul Ludovic Orban va fi la Bruxelles, intre 7 si 9 ianuarie, pentru o serie de intrevederi cu lideri din UE si NATO, arata un comunicat de presa transmis duminica de Guvernul Romaniei. Astfel, in prima.

VIDEO Prima reactie a presedintelui Comisiei Europene in criza iraniana: Utilizarea armelor trebuie sa inceteze imediat

Folosirea armelor trebuie sa inceteze acum pentru a lasa loc dialogului, a fost prima reactie a presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen privind criza iraniana.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Parlamentului European. Cei doi au discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Orban a vorbit, printre altele, despre cat de importanta este pentru Romania.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )