Libnet.ro
UNICEF

21:32

Marcel Ciolacu, dupa intalnirile cu Frans Timmermans si Serghei Stanisev: Ma bucur ca am clarificat lucruri din trecut

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, dupa intalnirile cu Frans Timmermans si Serghei Stanisev: Ma bucur ca am clarificat lucruri din trecut

Marcel Ciolacu s-a intalnit, luni, la Bruxelles, cu vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, si cu presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanisev. continuă pe Antena3

Ciolacu, dupa audierile din comisii: Nu PSD l-a desemnat pe Orban premier, nu are obligatia sa il treaca prin Parlament

Nu PSD l-a desemnat pe Orban premier, nu are obligatia sa il treaca prin Parlament, dar abia miercuri va lua o decizie cu privire la votul de investitura, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al.

Candva reclamat pentru derapajele antieuropene, PSD vrea sa isi recastige dimensiunea sa de partid european. Marcel Ciolacu se va intalni cu Stanisev, Timmermans si Sassoli

Este o necesitate ca PSD sa isi recastige dimensiunea sa de partid european, a afirmat Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, in conditiile in care reformele guvernarilor orchestrate de.

MARCEL CIOLACU, LA CONFERINTA PRO ROMANIA: Victor Ponta a fost un prim-ministru bun

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu s-a aflat duminica la Conferinta anuala a Pro Romania unde si-a amintit cuvintele mamei sale, adresandu-se celor din sala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. El a criticat Guvernul Orban despre care a spus ca a intors toata Constitutia si toate regulile jocului, in functie de cum le spun lor sondajele.

Primul pas spre alianta PSD-Ponta. Marcel Ciolacu, la Conferinta Pro Romania: Haideti, treceti odata acasa!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis, duminica, delegatilor ProRomania care au participat la Conferinta anuala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. Cei mai multi membri ProRomania s-au desprins din PSD.

PSD cocheteaza cu membrii exclusi in epoca Dragnea. Marcel Ciolacu, la Conventia Pro Romania: Hai, treceti odata acasa!

Marcel Ciolacu a sugerat ca ar fi gata sa-i primeasca inapoi in PSD pe fostii social-democrati din Pro Romania, duminica, la Conventia formatiunii conduse de Victor Ponta. Potrivit G4Media. ro, Marcel.

Marcel Ciolacu: PSD are un plan detaliat pentru perioada urmatoare

Marcel Ciolacu a afirmat, luni, intr-un interviu acordat in exclusivitate, la Bruxelles, jurnalistei Sabina Iosub ca PSD are un plan detaliat pe care il va pune in aplicare in perioada urmatoare.

Marcel Ciolacu, intalnire cu David Sassoli la Bruxelles: Sustinem o crestere a fondurilor de coeziune si o implementare corecta a politicii agricole comune

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a fost prezent la Bruxelles, la o intalnire cu presedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, pentru a discuta despre bugetul european.

Marcel Ciolacu, despre alegerile anticipate: Social-democratii sunt pregatiti sa faca fata oricarui scrutin organizat

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca partidul pe care il conduce nu se teme de alegerile anticipate, cu toate ca nu intelege motivul organizarii lor cu doar trei luni inainte de alegerile la termen.

Marcel Ciolacu, vizita de lucru la Bruxelles

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor, va efectua o vizit.

Marcel Ciolacu face o vizita la Bruxelles, unde se va intalni cu presedintele socialistilor europeni

Presedinte interimar al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, face, luni, o vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu mai multi oficiali.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.307 seconds )