Libnet.ro
UNICEF

11:16

Traian Basescu: in timpul campaniei, Frans Timmermans isi rupea hainele de pe el de grija statului de drept. Astazi, bietul cabotin se face ca nu vede lovitura de stat data de Plahotniuc in Republica Moldova

B1 B1,
Traian Basescu: in timpul campaniei, Frans Timmermans isi rupea hainele de pe el de grija statului de drept. Astazi, bietul cabotin se face ca nu vede lovitura de stat data de Plahotniuc in Republica Moldova

Europarlamentarul Traian Basescu l-a criticat pe Frans Timmermans, prim-vicepresedinte in Comisia Juncker, despre care spune ca sta pitit in birou si se face ca nu vede lovitura de stat aplicata de oligarhul. continuă pe B1

TRAIAN BASESCU: Constiinta democratica a lui Timmermans si-a terminat gazul!

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca, dupa ce a fost batut mar de candidatul PPE, Frans Timmermans, pe care il numeste bietul cabotin, sta pitit in birou si se face ca nu vede lovitura de stat aplicata de oligarhul Vlad Plahodniuc statului de drept in Republica Moldova, tara asociata Uniunii Europene.

Traian Basescu: Constiinta democratica a lui Timmermans si-a terminat gazul. Bietul cabotin se face ca nu vede lovitura de stat din Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca extrem de dur pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene,Frans Timmermans, reprosandu-i acestuia intr-o postare pe Facebook ca ignora evenimentele din Republica.

Scandal fara precedent intre Traian Basescu si Gabriela Firea. S-au jignit reciproc, in direct

Traian Basescu si Gabriela Firea s-au jignit reciproc, in direct la un post de televiziune. Fostul presedinte al Romaniei a spus ca bugetul Primariei Capitalei este de un miliard de euro, iar edilul sef a intervenit telefonic si cei doi s-au acuzat de minciuna. S-a ajuns foarte repede la atacuri la persoana. Traian Basescu si [] .

Traian Basescu, despre mutarea ambasadei Republicii Moldova la Ierusalim: Oligarhul Plahotniuc, obisnuit sa cumpere tot, crede ca poate cumpara bunavointa SUA pentru a ramane la putere

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc incearca sa cumpere bunavointa SUA prin anuntul de marti seara privind mutarea ambasadei molodevenesti din Israel de la.

Maia Sandu: Traian Basescu trebuie sa-si primeasca inapoi cetatenia Republicii Moldova

Lidera PAS, Maia Sandu, care detine si functia de prim-ministru al Republicii Moldova, printr-un vot al Parlamentului declarat insa neconstitutional de Curtea Constitutionala, a declarat ca ex-presedintele roman Traian Basescu ar trebuie sa-si primeasca inapoi cetatenia Republicii Moldova pentru toate lucrurile bune pe care le-a facut pentru noi.

Noul premier al Republicii Moldova considera ca Traian Basescu ar trebui sa-si primeasca cetatenia inapoi! Maia Sandu: Pentru toate lucrurile bune pe care le-a facut pentru noi si pe care iata vedem si astazi le face

Maia Sandu, premierul moldovean recunoscut de SUA, UE si Rusia, considera ca Traian Basescu ar trebui sa-si primeasca inapoi cetatenia Republicii Moldova, potrivit tv8. md. Domnul Basescu ar trebui.

Fost lider PMP, denunt impotriva lui Traian Basescu

Radu Cristescu, fost vicepresedinte PMP,a depus un denunt impotriva fostului presedinte Traian Basescu la Parchetul General. Azi am depus un Denunt la Parchetul General impotriva fostului presedinte.

Maia Sandu a avut o discutie prin telefon cu Traian Basescu

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat ca a avut o discutie telefonica marti, 11 iunie, cu ex-presedintele Romaniei Traian Basescu.

Traian Basescu avertizeaza: Opozitia se supune unui risc enorm daca preia guvernarea fara un partid de 35% (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, ca opozitia si-ar asuma un risc foarte mare daca ar intra la guvernare fara sa.

Traian Basescu: Plahotniuc este cancerul Republicii Moldova. A sustine un asemenea om este o ticalosie(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat in cadrul emisiunii Se intampla acum, situatia din Republica Moldova, precizand ca va discuta acest subiect si cu liderii popularilor europeni. Ma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2068 seconds )