Libnet.ro
UNICEF

11:45

Adriana Saftoiu, despre fotografia cu Orban si ministrii: imi place scuza ca toti suntem oameni...

Hotnews Hotnews,
 Adriana Saftoiu, despre fotografia cu Orban si ministrii: imi place scuza ca toti suntem oameni...

Cand esti intr-o functie publica si ai gresit, nu poti fi scuzat ca si omul de rand face la fel - afirma deputatul PNL Adriana Saftoiu, intr-o postare pe Facebook, comentand fotografia aparuta aseara in care premierul Ludovic Orban este surprins fumand intr-un birou de la Guvern, alaturi de cativa dintre ministrii cabinetului sau. continuă pe Hotnews

Adriana Saftoiu (PNL), despre poza cu Orban: imi place scuza ca toti suntem oameni. Dar nu suntem egali

Gestul premierului Ludovic Orban de a-si plati din proprie initiativa amenda pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise este de apreciat, a spus deputatul liberal Adriana Saftoiu, insa nu suntem egali toti.

CTP, despre fotografia anului: Daca in locul lui Orban era Basescu, credeti ca poza asta ar fi avut vreun efect daunator asupra imaginii lui Traian Basescu?

Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, fotografia virala de la Guvern, in care premierul Orban apare fumand alaturi de mai multi ministri, cu pahare cu alcool in mana. Bautura, tigari, trabuc, burti revarsate, femei! Iata dusmanii poporului surprinsi cu adevarata lor fata, a spus gazetarul, exemplificand modul in care fotografia poate fi folosita drept material de lupta politica de opozitia politica a PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )