Libnet.ro
UNICEF

10:00

CTP, despre fotografia anului: Daca in locul lui Orban era Basescu, credeti ca poza asta ar fi avut vreun efect daunator asupra imaginii lui Traian Basescu?

Adevărul Adevărul,
CTP, despre fotografia anului: Daca in locul lui Orban era Basescu, credeti ca poza asta ar fi avut vreun efect daunator asupra imaginii lui Traian Basescu?

Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, fotografia virala de la Guvern, in care premierul Orban apare fumand alaturi de mai multi ministri, cu pahare cu alcool in mana. Bautura, tigari, trabuc, burti revarsate, femei! Iata dusmanii poporului surprinsi cu adevarata lor fata, a spus gazetarul, exemplificand modul in care fotografia poate fi folosita drept material de lupta politica de opozitia politica a PNL. continuă pe Adevărul

Consilier al premierului, reactie ironica la fotografia anului: Eu zic sa plece Orban si sa revina Dancila!

Consilierul personal al premierului Ludovic Orban, Florin Ivan, afirma ca a vazut la multe persoane o satisfactie vecina cu catharsisul, dupa publicarea fotografiei cu premierul si mai multi ministri care mananca, beau si fumeaza intr-un birou de la Guvern.

Tudor Chirila, despre mesajul transmis de fotografia anului: Da-le ma-n p**a mea de reguli si de legi, ca nu ne vede nimeni. Cam asta e esenta

Cunoscutul actor si cantaret Tudor Chirila comenteaza dur, intr-o postare pe Facebook, fotografia devenita virala pe internet, in care apar premierul Lodovic Orban si alti guvernanti in timp ce beau, fumeaza si incalca distantarea sociala, in sediul Guvernului.

Ludovic Orban, amendat dupa fotografia anului. Suma platita, cat salariul de dinainte de a ajunge prim-ministru. Turcan, urmatoarea pe lista

Premierul Ludovic Orban a fost amendat pentru fumat in spatiu inchis si pentru nepurtarea mastii, in urma publicarii fotografiei din 25 mai, de la intalnirea informala de la Guvern, in care apare fumand in biroul din Palatul Victoria.

Fotografia anului. Ludovic Orban si mai multi ministri beau si fumeaza in biroul premierului. Ce reguli incalca demnitarii

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care premierul Ludovic Orban apare alaturi de cativa ministri, la o masa pe care se afla bautura.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )