Libnet.ro
UNICEF

12:15

Orban, despre fotografia in care apare fumand si fara masca: A fost promovata de PSD asiduu; sa ridice piatra mai daca sunt convinsi ca nu au pacatuit

Adevărul Adevărul,
Orban, despre fotografia in care apare fumand si fara masca: A fost promovata de PSD asiduu; sa ridice piatra mai daca sunt convinsi ca nu au pacatuit

Premierul Ludovic Orban spune ca a gresit atunci cand a fumat si a ignorat regulile privind obligatia de purtare a mastii de protectie in spatiul public inchis, el afirmand ca toti cei care comit greseli trebuie amendati indiferent ce functie au. Orban afirma ca cei din PSD care il critica ar trebui sa arunce piatra daca ei, la randul lor, sunt convinsi ca nu au pacatuit si sustine ca pietrele aruncate de la PSD nu l-ar atinge. continuă pe Adevărul

Reactia lui Orban dupa fotografia in care apare sarbatorind in birou: Si ce sa fac? Asta e. Daca e o poza, e o poza

Ludovic Orban reactioneaza dupa aparitia fotografiei in care apare fumand in birou si care s-a viralizat pe Facebook. Fotografie cu Ludovic Orban sarbatorind ziua de nastere in birou, cu ministrii, virala pe Facebook.

Ludovic Orban, amendat dupa fotografia anului. Suma platita, cat salariul de dinainte de a ajunge prim-ministru. Turcan, urmatoarea pe lista

Premierul Ludovic Orban a fost amendat pentru fumat in spatiu inchis si pentru nepurtarea mastii, in urma publicarii fotografiei din 25 mai, de la intalnirea informala de la Guvern, in care apare fumand in biroul din Palatul Victoria.

CTP, despre fotografia anului: Daca in locul lui Orban era Basescu, credeti ca poza asta ar fi avut vreun efect daunator asupra imaginii lui Traian Basescu?

Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, fotografia virala de la Guvern, in care premierul Orban apare fumand alaturi de mai multi ministri, cu pahare cu alcool in mana. Bautura, tigari, trabuc, burti revarsate, femei! Iata dusmanii poporului surprinsi cu adevarata lor fata, a spus gazetarul, exemplificand modul in care fotografia poate fi folosita drept material de lupta politica de opozitia politica a PNL.

Ministrul Economiei, despre fotografia din biroul lui Orban: Masca o aveam in buzunar

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost intrebat luni, intr-o interventie la Digi24, despre fotografia in care acesta apare alaturi de Ludovic Orban si mai multi ministri in timp ce se bea si se fumeaza in biroul prim-ministrului. Virgil Popescu s-a ferit de explicatii, precizand doar ca avea masca in buzunar.

PSD, despre fotografia cu Orban si ministrii: O lipsa de respect fata de lege si fata de oamenii pe care i-au obligat sa stea in case si sa poarte masti

Purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, Lucian Romascanu, a adus in discutie in timpul conferintei saptamanale a partidului si fotografia in care premierul si mai multi ministri apar fumand si fara masti in Palatul Victoria, spunand ca aceasta arata lipsa de respect fata de lege si fata de oamenii pe care i-au obligat sa stea in case, sa poarte masti si sa se distanteze social.

Reactia lui Orban la fotografia in care este imortalizat cand fumeaza intr-un birou al Guvernului

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seara, ca nu stie despre poza postata pe Facebook, in care este imortalizat fumand in unul dintre birourile din Guvern.

Consilierul Olgutei, cel care a difuzat poza cu Orban fara masca, spune ca sunt tradatori in Guvern

Cristian Vasilcoiu, cel care a publicat primul fotografia cu premierul Orban si cu cativa ministri c.

Ciolacu: Orban trebuia sa-si dea demisia, dupa poza din biroul sau. Nu mai are niciun fel de credibilitate

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca premierul Ludovic Orban ar fi trebuit sa isi dea imediat demisia dupa publicarea, pe Facebook, a fotografiei in care apare fumand, alaturi de colegi in guvern, de ziua sa de nastere.

Ludovic Orban, despre marirea pensiilor: O vom face, dar 40% este un procent nerealist

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca majorarea pensiilor va avea loc, dar procentul de 40% nu este unul realist. Pensionarii sa aiba incredere ca vom majora pensiile, dar vom vedea dupa mai multe analize cat putem suporta din Buget. Impactul pe 2021 ar fi de 10 miliarde de euro, a declarat Orban.

Orban, despre cresterea pensiilor: Ar fi fost foarte dificila si in conditii de normalitate economica

Premierul Ludovic Orban spune ca o crestere cu 40% a punctului de pensie, asa cum prevede legea pensiilor adoptata de PSD, ar fi fost foarte dificila si in conditii de normalitate economica si afirma ca pensiile vor creste realist, pe baza sustenabilitatii economice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2412 seconds )